Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun megye képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Bács-Kiskun megye - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Bács-Kiskun megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Erea ingatlanközvetető hálozat

Erea ingatlanközvetető hálozat

Az erea Ingatlan- és hitelközpont a használt és új, eladó illetve kiadó ingatlanok kiemelt értékesítője Kecskeméten és Bács-Kiskun megyében. Az erea Ingatlan- és hitelközpont a használt és új, eladó illetve kiadó ingatlanok kiemelt értékesítője Kecskeméten és Bács-Kiskun megyében.

Hungary-Meat kft

Hungary-Meat kft

A Hungary-Meat kft Kiskunfélegyházán a Bankfaluban a város legintenzívebben fejlődő családi házas övezetében építtetett a Füvestó- Kiskun- Pipacs utca által határolt területen. A lakásokhoz tartozó igényes kivitelű kovácsoltvas kapuk és kerítések, garázsbejárók is elkészültek. Amennyiben felkeltette érdeklődését a lakásokkal kapcsolatos tájékoztatónk, kérem tekintse meg a lakásoknál, illetve a lakásokban készült fotókat.

Ingatlan Paradicsom

Ingatlan Paradicsom

A kecskeméti ingatlan piacon már bizonyított Bács Korrekt Kft. sikerein felbátorodva Kecskemét egyik legforgalmasabb helyén a Petőfi Sándor utca sarkán ingatlan irodát nyitott: Ingatlan Paradicsom néven. Cégünk fő célkitűzésnek tekinti a kecskeméti ingatlan piacon eladni és vásárolni kívánó ügyfelek exkluzív, gyors kiszolgálását.

Új építésű lakások, Kecskeméten.

Új építésű lakások, Kecskeméten.

Fontos Önnek, hogy -1 otthona ne legyen energiapazarló? -2 a fűtésszámlája akár a legalacsonyabb legyen a barátai között? -3 otthonában ne csak aludni, hanem pihenni is tudjon? -4 a garanciát bármikor érvényesíteni tudja? -5 saját maga alakíthassa ki lakása alaprajzát? -6 úgy tudja kifizetni az új otthonát, ahogyan Önnek tetszik? -7 lakása modern anyagokból és technológiával épüljön? -8 a legjobb ár/érték arány szerint vásároljon? Volt olyan kérdés, amire igennel válaszolt, vagy esetleg minden kérdésre igen volt a felelet? Ez nagyszerű, mert ezeket az előnyöket az Építő Simon Kft-nél mind ki tudja használni!

Tuti menü