Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Baranya megye képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Baranya megye - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Baranya megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Árnyas liget

Árnyas liget

Pécs egyik legdinamikusabban fejlődő ingatlan-beruházó cégcsoportja a közeljövőben több új projekt beindítását tervezi, lehetőséget teremtve az újépítésű ingatlant vásárolni szándékozók számára. Ősgesztenyfákkal övezett otthonok A Minerva Holding jelenleg futó beruházása az Árnyas Liget Lakópark, mely napjaink egyik legjelentősebb épülő ingatlan együttese Pécsett. A fejlesztő Gascator Magyarország Kft. mögött finanszírozóként az Erste Bank Hungary NyRt. áll. A pénzintézeti háttér teljes körű biztonságot nyújt a vásárlóknak befektetésük és az épületek elkészülte kapcsán. A beruházó célja alacsony fenntartási költségű, gázfűtéses téglaépületek minőségi megépítése volt.

Eladó ház - Baranya

Eladó ház - Baranya

Eladó ház Baranya megyében? Látogasson el oldalunkra, ahol több száz eladó Baranya megyei ingatlan hirdetés között válogathat kedvére. A jófogás.hu a vásárlásban és az eladásban is segít, hisz oldalunkon ingyen és könnyen adhatja fel hirdetését! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérem tekintse meg honlapunkat!

Fészek Lakópark

Fészek Lakópark

Közel egy hektáros, parkosított területen, összesen 89 db egyedi - 24 m2-től 110 m2-ig - 4-5-6 lakásos társasházak külön társasház alapító okirattal, déli tájolású erkélyekkel, teraszokkal leköthetők, valamint garázsok, parkolók, tárolók is kivitelezésre kerülnek, hasonló feltételekkel.

Kaas ingatlan galéria

Kaas ingatlan galéria

Miklós Erika vagyok, a Kaas Ingatlangaléria tulajdonosa. Meg szeretném hívni Önt egy körutazásra, a magyar Ingatlanpiac világába! Az információ hatalom, és ez kifejezetten igaz az ingatlanpiacra! Ismerje meg segítségünkkel lehetőségei tárházát és találjuk meg közösen álmai ingatlanát!

Minerva Holding

Minerva Holding

A MINERVA Holding cégcsoport 2005-től tevékenykedik a pécsi ingatlanpiacon. Az elmúlt évek folyamatos fejlődésének valamint a több száz elégedett ügyfelének köszönhetően a régió ingatlanfejlesztési piacának jelentős szereplőjévé vált.Új építésű lakó-, irodai- és üzleti ingatlan beruházásokon azok értékesítésén és hasznosításán kívül tevékenységünk kiterjed használt lakások eladására, bérbeadására valamint kereskedelmi célú ingatlanok fejlesztésére.Amennyiben ingatlannal vagy annak finanszírozásával kapcsolatos kérdése, kérése lenne, úgy keresse meg társaságunkat és igyekszünk a lehető legjobb megoldást megtalálni Önnek!

Tuti menü