Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Buda - I. kerület, XII. kerület képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Buda - I. kerület, XII. kerület - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Buda - I. kerület, XII. kerület
Keresés
Találatok száma - 8 db
Anjou residence

Anjou residence

Értékálló, hosszú távú I. kerületi ingatlan befektetés A lakások felszereltsége minden igényt kielégítő színvonalú, a nemes burkolatokat, a felszerelt fürdőszobákat és a beépített konyhabútort és konyhagépeket ugyanúgy magába foglalja, mint a korszerű és egészséges mennyezethűtést.

Hunyad-orom lakókert

Hunyad-orom lakókert

A városlakók többsége arra vágyik, hogy csöndes, nyugodt, barátságos, kertes környezetben élje le az életét, és legfeljebb a munkahelye miatt viseli el a zajos városi forgatagot. Vajon lehetséges-e a város központjához közel eső helyen megteremteni azt a békés családi otthont, ahol nem kell nélkülözni a jó levegőt, a reggeli friss virágillatot és a madárcsicsergést? A Hunyad-orom luxuslakókertben közel három hektárnyi érintetlen természet várja önt.

I. Márvány-ház

I. Márvány-ház

Az I. kerület legkedveltebb részén a Márvány utcában 20 lakásos új társasház épül. A házban exkluzív 1-3 szobás lakások lesznek kialakítva, a tetőtérben, pedig két luxus penthouse lakás nagyméretű terasszal. A lakások felszereltségéhez extra minőségű konyhabútor tartozik minőségi gépekkel, redőnnyel felszereltek.

Kasztília Ház a Kazinczy utcában

Kasztília Ház a Kazinczy utcában

Általános információk az épületről A telek területe: 1006 m2. Az épületben 49 lakást alakítunk ki: -a földszinten a kerti oldalon 5 lakás épül, teraszokkal és kizárólagos használatú kertekkel; -4 emeleten egyenként 9 lakás épül, ebből 3 lakás utcára néz, a többi a parkosított kertre, a legtöbb erkéllyel; -az 5. emeleten 8 lakás épül, ezeknek a fele kétszintes, tehát -a 6. emeleten van 4 lakás felső szintje, legtöbbhöz a nagy teraszon kívül még tetőkert is tartozik. A lakásokat egy 8 személyes lift teszi könnyen megközelíthetővé, természetesen a garázsokból is. Az épületben 3 szinten teremgarázs is épül összesen 79 autónak önálló férőhellyel, valamint 28 db tároló helyiség , ezek külön megvásárolhatók. Alapozás A munkatér körülhatárolása 15 méter mély vasbeton résfalakkal készül. Az épület alatt 10 méter mélyen 95 cm vastag vasbeton alaplemez lesz 85 tonna betonacél felhasználásával. Falak és tartószerkezetek: Az épület monolit vasbeton vázas rendszerű, monolit vasbeton pillérekkel, 30 cm-es Porotherm tégla vázkitöltő falakkal. A lakások között 30 cm hangátló Porotherm lakáselválasztó falazat készül. Az utcai homlokzaton szerelt burkolat alatt 10 cm kőzetgyapot hőszigeteléssel, egyéb homlokzati felületeken a külső hőszigetelés 5 cm kőzetgyapot, plusz nemes vakolat. A 20 cm-es vasbeton belső merevítő falak mindkét ol

Mártonhegyi Társasház

Mártonhegyi Társasház

Mártonhegyi úti Társasház - általános leírás A 13 lakásos épületegyüttesben 47-77 m2-es otthonokat kínálunk megvételre. Erkélyes, világos lakásainknál arra törekedtünk, hogy összehangoljuk a vevők igényeit és az építészeti szempontokat. Egy európai színvonalú társasház létrehozására törekedtünk. A tervezésnél és a kivitelezésnél a minőség és a lakások jó kihasználhatósága egyaránt célkitűzésünk volt. Elhelyezkedés Következő beruházásunkat Budapesten, a budai oldal reprezentatív részén, a XII. kerületben a Mártonhegyi út és a Nárcisz utca sarkán tervezzük. A tömegközlekedés jó, az épület hamar megközelíthető: a 102-es busszal a Déli pu-tól és a 112-es busszal az Irányi u-tól (Ferenciek tere) a Németvölgyi útról (100 m), vagy a Moszkva tértől az 59-es villamossal a Böszörményi útról.

Mobilház

Mobilház

Az oldalon minden olyan témát összegyűjtöttünk ami a mobilházakkal kapcsolatos. A leggyakrabban felmerülő kérdésekre próbálunk dobozok és linkek formájában választ adni. Szinte az összes hazai forgalmazót és gyártót összegyűjtöttük az oldalra, hogy ezzel is segítsük az oldalra látogatókat. Mobilházzal kapcsolatos számos fórumot és cikket is összegyűjtöttünk, itt a leggyakrabban előforduló kérdésekre, problémákra találhatják meg a látogatók a választ. Az oldalon a hasonló technológiát használó mobil megoldásokat is felsoroltattuk, ezzel is kontraszt elé állítva a látogatókat

Pauler ház

Pauler ház

A Pauler Ház Krisztinaváros kedvelt részén várja az újlakást és saját irodát keresőket. A 3 pinceszint, földszint és 7 emelet kialakítású házban összesen 18 exkluzív minőségű lakás és egy utcafronti üzlethelyiség épül.

Tamási 52 társasház

Tamási 52 társasház

Budapesten, a budai hegyvidék zöldövezetében, az Orbán-hegyen épül a TAMÁSI52 társasház, a Tamási Áron utca 52. szám alatt. A csendes környezet de jó közlekedés, a kis forgalom de a város könnyű elérhetősége, a tiszta levegő de jó ellátottság a meghatározói a területnek. Ideális hely azoknak, akik a napi munka után teljes nyugalomra, pihenésre vágynak. A telek jó mérete miatt egy önálló szigetként alakítható ki a társasház a saját parkjával, növényzettel, tájolással megoldva a megfelelő intimitást.

Tuti menü