Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Buda - II. kerület képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Buda - II. kerület - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Buda - II. kerület
Keresés
Találatok száma - 7 db
Barcza Bau Kft.

Barcza Bau Kft.

Artemis Apartments Az Ürömi utcai projektünk a II. kerületben, a város egyik igen frekventált területén, a Rózsadomb lábánál épül. A telek a Kolosy tér közelében, a Szépvölgyi út - Ürömi utca - Felhévízi út - Felhévízi köz által határolt tömbben helyezkedik el,- az épülettől néhány utcányira pedig már ott hömpölyög a Duna. A közeli villamos, busz, akár HÉV járatokkal néhány perc alatt eljuthatunk a Moszkva térre, vagy a Batthyány térre, de nem kell hozzá még egy negyed óra sem, hogy kerékpárral, akár gyalogosan is már a Rózsadomb erdeinek zöld lombkoronája alatt kerekezhessünk, sétálhassunk vagy a Margitszigeten kocoghassunk. Az Ürömi utca 37. szám alatti ingatlanon, két épülettömbben, három szintben 15 lakást és 1 üzlethelyiséget építünk, illetve a terepszint alatti pinceszinten 16 személygépkocsi elhelyezése biztosított. A telek hossztengelye kelet-nyugati irányú, azonban déli irányban szűkül, ezért a belső udvart észak felé tájoltuk,- így az oda nyíló lakások kelet- nyugati tájolásúak. Az épület egyszerű tömegformálású. Az utca és a köz felé az alacsonyabb építmény ,és padlómagasság miatt földszint - emelet-és tetőtér beépítésű, az udvar felé - a szabályozásnak köszönhetően itt magasabb lehetett az építmény - a felsőbb szintek is jobban kihasználhatóak. A felső szintek lakásai nagyobb méretűek, jól kihasználható tetőterasz kapcsolódik hozzájuk, de természetesen valamenny

Bart-Invest Kft.

Bart-Invest Kft.

Cégünk a Bart-Invest Kft. 1996-ban alakult, azóta változatlan tulajdonosokkal, folyamatosan bővülő ügyfélkörrel és árbevétellel működik. Többségi tulajdonosa a cégvezető - Bártfai Nóra - építész üzemmérnök 22 éves szakmai múlttal rendelkezik. Fő tevékenységünk épületek fővállalkozásban történő megvalósítása, de végzünk műszaki ellenőrzési és szaktanácsadási tevékenységet is. Évek óta stabil, állandó szakemberekkel, kiváló munkakapcsolatban dolgozó alvállalkozói - beszállítói gárdával rendelkezünk. Az elmúlt 14 év során jelentős beruházások építésében vettünk részt, melyekről részletesen tájékozódhatnak referenciáink között.

Mandula23 Társasház

Mandula23 Társasház

Luxus színvonalú életvitel A mandula23 társasház luxus színvonalú életvitelt kínál leendő lakóinak, rengeteg alapáron járó különlegességgel, mint például a hidromasszázs fürdőkád, padló- és mennyezet hűtő-fűtő rendszer, vagy a házimozi rendszer előkészítés. A lakók kényelmét hidraulikus lift, videó kaputelefon rendszer, automata öntözőrendszer és távirányítású garázskapu teszi teljessé.

Pasarét Residence

Pasarét Residence

Budapest II. kerülete hagyományosan magas presztízsű környék. A Pasaréti út és környéke ezen belül is a kerület elegáns, zöldövezeti része Buda központjához közel. Különlegesen otthonos érzés itt lakni, és akinek ez megadatott, nemigen költözik tovább.

President terasz

President terasz

President Terasz: luxus ingatlan Rózsadomb villái között - néhány új építésű luxuslakás Budapest frekventált helyén a 2. kerületben Aki eladó lakást vagy lízingelhető lakást keres Budán, és nívós életstílust preferálja, annak érdemes körbenéznie luxus ingatlan kínálatunkban: eladó és lízingelhető 2. kerületi lakások várják leendő tulajdonosaikat a Rózsadomb festői szépségű környezetében Budapesten.

Rózsadomb, Zivatar utcai lakópark

Rózsadomb, Zivatar utcai lakópark

A Zivatar utcai lakópark Belső Rózsadomb szívében, csendes környezetben, a belvárosi lüktetéshez közel, mégis nyugodt életkörülményeket biztosít az Ön számára. A lakóházak kis átmenő forgalommal rendelkező, egyirányú utcában találhatóak, amelyek mind személygépkocsival, mind tömegközlekedési eszközökkel könnyen megközelíthetőek.

Via Verde

Via Verde

A Via Verde Társasház a Kolosy tértől két percre, a Daubner Cukrászda szomszédságában épül. A 25 lakás 30-90 négyzetméteres méretben, változatos alaprajzokkal kerül kialakításra. Valamennyi ingatlanhoz kisebb-nagyobb erkély tartozik. A földszinti lakások saját kertrésszel rendelkeznek. A második emeleti lakások kétszintesek, a nappalihoz kapcsolódó galériaszint kényelmes és elegáns megoldás a család összetételének megfelelő szobaszám kialakítására. Az épület magas színvonalát jellemzi, hogy az ott lakókat a garázsból induló lift viszi az emeletekre. A pinceszinten különböző méretű tárolók és parkolóhelyek választhatók.

Tuti menü