Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Buda - III. kerület képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Buda - III. kerület - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Buda - III. kerület
Keresés
Találatok száma - 10 db
Észak Buda Ingatlan

Észak Buda Ingatlan

ízza a profikra, ne a véletlenre! Irodánk, többéves tapasztalatának köszönhetően, kiemelkedően magas színvonalú segítséget nyújt Önnek, hogy ne okozzon fejfájást ingatlanügylete! Legyen szó eladó, vagy kiadó lakásról, családi házról, telekről, értékesítőink magas szintű szakmai képzettsége a garanciája a gördülékeny ügymenetnek.

ForestHill Natura

ForestHill Natura

Natura - vissza a természethez! Vissza a természethez! Budapest az elmúlt évtizedekben igazi európai nagyvárossá nőtte ki magát. Óriáscégek és nemzetközi szervezetek települtek Közép-Európa szívébe, új lendületet vett a gazdaság, s így egyre több munkahely is létrejött. A hatalmas fejlődés azonban magával hozta a mindazt, ami megnehezíti az itt élők, a tősgyökeres fővárosiak és a betelepülők mindennapjait: a túlzsúfoltságot, a hatalmas forgalmat, az ezzel járó zajt és levegőszennyezést, a zöldövezetek és parkok csökkenő számát és méretét. A lehetőségek városa idővel egyre kevesebb élhető teret nyújtott régi és új lakóinak, pedig mindannyiunknak szüksége van egy olyan életszférára, amely a belső egyensúly megőrzéséhez a külső békét biztosítja számunkra, jó kilátásokat nyújt térben és időben, amely a természetes környezetet, a napfényt a lehető legközelebb hozza otthonunkhoz. A következő években NATURA védjegy alatt olyan új életterek jönnek létre Budapesten és közvetlen környezetében, amelyek ötvözik az élet négy fontos elemét, a harmóniát, a napfényt, a panorámát és a természetet.

Living Home Ingatlan

Living Home Ingatlan

Nem talál igényének megfelelő eladó ingatlant Budán, a Pilisben, Szentendrén vagy környékén? Eladná lakását, családi házát, telkét? Albérlőt keres vagy lakást venne bérbe? Ingatlanirodánk számítógépes nyilvántartásba veszi igényét (budai, óbudai és Buda, ill. Szentendre környéki eladó lakások, eladó családi házak és eladó ikerházak, valamint eladó telkek esetén). Ha egy olyan új ingatlan eladási vagy bérbe adási megbízás érkezik hozzánk, mely megfelel az Önnek, mi értesítjük, és kérésére megszervezzük az eladó ingatlan megtekintését, legyen az Budán vagy a Dunakanyarban.

Makro Dom kft

Makro Dom kft

Társaságunk, a Makro Dom kft. a működését 1998. januárjában kezdte meg. A Társaság fő tevékenységi köre az ingatlanfejlesztés, valamint az általa megfejlesztett ingatlanok új lakásainak és egyéb helyiségeinek az értékesítése. Ezt a tevékenységét egyelőre csak Budapesten végzi. Az ingatlanfejlesztői tevékenysége során Társaságunk felkutatja a még beépítetlen - vagy bontás után újra beépíthető - telkeket. Amennyiben azt az építésügyi előírások engedik, úgy a tulajdonába került ingatlanokat társasházzal építi be.

Nánási kert

Nánási kert

Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert - Nánási kert -

Platán Liget Lakókert

Platán Liget Lakókert

A lakópark a Budapest, III. ker. Vízimalom u.-Nánási út-Pók u. által határolt területen épül. A telek területe: 27,275 m2. A terület tömegközlekedési kapcsolatai jók, a Szentendrei úton HÉV, buszjáratok. A telek megközelítheto˝ a határoló utakról autóval és gyalogosan. A beépítés a zöldfelület és famegóvás szempontjai alapján készül. 4 db különálló lakóház, valamint 1 db diszpécserközpont épül (A, B, C, D és E jelöléssel). Lakóházak alatt a pinceszinten gépkocsibeállókkal és tárolókkal. Az A, B, C, D épületekben lépcsőházanként egy felvonó a pinceszint, illetve az első tetőtéri szint között üzemel. Minden lakáshoz egy gépkocsi elhelyezése biztosított megvásárolható teremgarázshely, illetve bérelhető külső parkoló formájában. Lakások száma: 323 db (A: 68 db, B: 132 db, C: 76 db, D: 47 db). Gépkocsi parkolóhelyek száma a teremgarázs szinten: 167 db (A: 32 db, B: 73 db, C: 38 db, D: 24 db). Külső parkolók száma: 160 db. Tárolók száma a pincékben: 252 db (A: 42 db, B: 111 db, C: 61 db, D: 38 db). A lakóépületek 2 ütemben fognak megépülni. I. ütem: A épület, átadás: 2004. szeptember B épület, átadás: 2004. november II. ütem: C, D épület, 2005 I. félév. Lakástípusok -Kis lakás: 35-50 m2; nappali, konyha, háló, fürdő, WC. -Közepes lakás: 60-65 m2; nappali, konyha, 1-2 háló, fürdő, WC, erkély vagy teras

River Port

River Port

Riverport - a folyó kikötője, az otthon nyugalma Élvezze az igazi nyugalmat a Duna-parton. A Duna budai oldalán, Római-part északi részén, ahol a legtisztább a levegő, és a régóta kész gát is teljes biztonságot nyújt! A nyüzsgő és lüktető városközponthoz karnyújtásnyira, mégis egy igazi nyugodt otthon lehetőségeit nyújtja Önnek a Riverport lakóközössége. 100 exkluzív apartman, egy igazán idilli, természet közeli helyen, mely a hosszú távú nyugalom ígéretét hordozza. A Riverport közvetlen a Duna partján helyezkedik el, és ezen kiemelt előnye örökké megmarad. Válasszon Ön is a 4 épületben megvalósult lakókomplexum 42 és 120 négyzetméter alapterületű apartmanjai közül, legyen Ön is az elégedett lakók egyike. Keressen bennünket bizalommal.

Római Wellnes

Római Wellnes

Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes - Római Wellnes -

Új ingatlanok a Római-part mentén

Új ingatlanok a Római-part mentén

Kiknek éri meg a Római-parton eladó ingatlant vennie? Hát olyanoknak, akik szeretik a természet által nyújtott csöndességet és békességet egészen biztos. Ezek a modern, új építésű római parti ingatlanok tudniillik egy mesésen szép, zöld parkosított terület közepén állnak. Ami testmozgáshoz, hosszú sétákhoz nagyszerű. De az evezős sportok űzői is kedvelni fogják, hisz a Duna partja csupán karnyújtásnyira található a római parti eladó ingatlanoktól. Így a tutaj kölcsönzése is megoldható. Ha tehát új ingatlant keres a Római-part mentén, feltétlenül nézzen fel a lakópark weboldalára. Ott ugyanis a tájolástól az apartmanok méretéig minden jelentős tudnivalót megtudhat álmai új építésű római parti ingatlanjáról.

Hirdetés
Zen Garden

Zen Garden

Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden - Zen Garden -

Tuti menü