Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Buda - XI. kerület képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Buda - XI. kerület - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Buda - XI. kerület
Keresés
Találatok száma - 11 db
Buda Hold

Buda Hold

A Buda Hold kft a Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata által 1991.-ben alapított társaság. Elsősorban a társasházak, lakóparkok építésének szervezése, lebonyolítása. Az új lakások építése mellett külső, belső felújítások és tetőtér beépítések lebonyolítását is végezzük.

ITH Hungary

ITH Hungary

A Középső Ferencváros területén, a 90-es évek elején megkezdett tömbrehabilitációs folyamatba 1996-ban kapcsolódtunk be. Ennek keretében megépítettük a Hotel Corvint, majd több társasházat is építettünk illetve felújítottunk a IX-ik kerületben. A rehabilitáció célja a városrész értékmegőrző átalakítása, a lakásállomány struktúrájának javítása és ezen keresztül a negatív társadalmi folyamatok megállítása, megfordítása. Az akció három összehangolt fő tevékenységből áll: -Az önkormányzati tulajdonú lakóházak teljes felújítása önkormányzati lebonyolításban -Az infrastruktúra fejlesztése, közterületek, zöldterületek, parkok kialakítása, megújítása. -Az elavult, nem felújítható épületek bontásával nyert építési telkek vállalkozók részére történő értékesítése. A Ferencvárosból kilépve egy bakonybéli üdülő átépítésével hoztunk létre 3*-os szállodát, jvalamint 2010 nyarán adtuk át Újbudán legújabb 10 lakásos társasházunkat. Jelenleg egy közel 50 lakásos társasházat építünk Ferencváros szívében a Balázs Béla utcában

Kondorosi lakópark

Kondorosi lakópark

Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark - Kondorosi lakópark -

Nádorliget Lakópark

Nádorliget Lakópark

A Nádorliget lakópark Budán, a Lágymányosi híd közelében helyezkedik el. A Nádorliget lakópark Budán, a Lágymányosi híd közelében helyezkedik el. A Nádorliget lakópark Budán, a Lágymányosi híd közelében helyezkedik el. A Nádorliget lakópark Budán, a Lágymányosi híd közelében helyezkedik el. A Nádorliget lakópark Budán, a Lágymányosi híd közelében helyezkedik el.

Nanette Viva

Nanette Viva

A Nanette Viva Budán, a népszerű XI. kerület déli részén található, a Mezőkövesd út 3. alatt. A csöndes utca szinte forgalommentes, a közvetlen környezet békés és nyugodt, ugyanakkor csak egy ugrásra vannak a dél-budai közlekedési csomópontok. A Nanette Vivából mindent könnyedén elérhet, amire a hétköznapok során szüksége lehet. A közvetlen közelben lévő bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő és a piac csupán egy rövid sétára van, a Savoya Park bevásárlóközpontban pedig a kis üzletek mellett szupermarket, bankok, posta, éttermek, gyógyszertár és más szolgáltatások is rendelkezésére állnak.

Odor & Co Kft.

Odor & Co Kft.

Az ingatlanok vétele és eladása jelentős időráfordítással jár. Továbbá egy meglévő ingatlan értékesítése, vagy egy új ingatlan vásárlása nem várt kihívásokat rejthet minden ügyfél számára. Ön mindezek könnyítésére támogatását élvezheti egy megbízható és szakmailag kimagasló csapatnak - az Otthon Centrum hátterével.

Puskár ház

Puskár ház

Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház - Puskár ház -

Reax Invest zrt

Reax Invest zrt

A Reax-csoport több ingatlanfejlesztő-kivitelező cég központi vezetéssel, egységes vállalatcsoporti stratégiával működik, elsősorban a budapesti lakáspiacon. Központi vezető cégünk a Reax Invest Zrt., amely köré csoportosulnak projektcégeink, amelyek egy-egy projekt megvalósítására, az anyacég befektetéseként jöttek létre új alapítás vagy cégvásárlás keretében.

Technobau Hungária kft

Technobau Hungária kft

Cégünk 2000-ben alakult Technobau Hungária Építőipari, Kereskedelmi és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság néven. A Kft. megalakulása előtt jelentős szakmai sikereket és éveket tudhattam magam mögött nagy külföldi építőipari cégeknél (Era Építő Rt., Ibens-cfe kft.), azon belül is a társasház-, iroda- és üzletházépítő szegmensben. A 12 év alatt szerzett építőipari és tervezési tapasztalatok birtokában indítottam el önálló vállalkozásunkat, mely keretében kis lakás számú társasházak beruházásához és kivitelezéséhez kezdtünk.

Hirdetés
Új lakások Budán

Új lakások Budán

Kiadó Új lakás Miért venne használt lakást, ha kedvező áron már új lakás is kapható? Sokéves ingatlanos tapasztalatunkkal segítünk Önnek abban, hogy megtalálja a kompromisszumok nélküli megfelelő új lakást. Új és kifogástalan lakásokat, ingatlanokat kínálunk a legkorszerűbb anyagokból, szép és rendezett környezetben Budapesten és Pest megyében. Egy új lakásban az épület minden eleme új, biztos lehet benne, hogy az alapanyagok, a villamos és a vízhálózat mellett a fűtési rendszer is korszerű és energiatakarékos. A frissen átadott új lakás emellett garancia a felhasznált építőanyagok és a szerelés korszerű megoldásaira is.

Újbuda tóváros

Újbuda tóváros

Újbuda zöldövezeti részén egy modern városrész épül csodálatos panorámával, a Kamaraerdő-Péterhegy és a Budaörsi-dombság által körülhatárolt területen, egy csendes, nyugodt völgyben. Az enyhe, déli lejtőn elterülő házak között belső pihenő park és egy, a projekt területén mesterségesen kialakított jóléti-és látványtó szolgálja a Tóvárosban otthont találók kényelmét, komfortérzetét. Ha Ön egy könnyen megközelíthető (M0, M1, M7 autópályák), mégis egy zöldövezeti, kisvárosias környezetben képzeli el otthonát, ahol egy helyen nyújtják a kikapcsolódás (Sportmax Újbuda sportközpont) és az aktív életvitel számtalan lehetőségét, akkor a Budapest XI. kerületben épülő Újbuda Tóvárost Lakóparkot Önnek és családjának találták ki.

Tuti menü