Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Buda - XXII. kerület, XXIII. kerület képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Buda - XXII. kerület, XXIII. kerület - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Buda - XXII. kerület, XXIII. kerület
Keresés
Találatok száma - 5 db
Csiga ház

Csiga ház

15 éve foglalkozunk családi házak, ikerházak, társasházak építésével. Olyan házakat építünk, melyek jó beosztásúak, tágasak, kényelmesek. Mindig a legjobb minőségre törekszünk. Tapasztalatom szerint az emberek inkább költöznek 4-6 lakásos társasházba zöld övezettel körülvéve, mint egy több száz lakásos rideg tömbházba és ha megkaphatja ugyanazért az árért, akkor miért ne!? Sok szerencsét kívánunk, hogy Ön is megtalálja álmai otthonát!

Hegybíró utca társasház

Hegybíró utca társasház

'Egy igazi otthont teremtsünk vevőink számára, és a munka minden fázisával elégedettek legyenek!' Mindig ott kezdődik el, amikor rátalálunk egy különleges hangulatú, zöld területre - máris megjelenik előttünk az a néhány család, aki néhány hónapon belül otthonának tekinti majd azt a gyönyörű, nyugalmas vidéket. Tudjuk, hogy bár kiteljesedést hoz cégvezetőként, vagy magas beosztású vezetőként dolgozni, mégis nagy megterheléssel jár a feladat - ezért fontos, hogy az otthonában kompromisszumok nélkül feltöltődhessen az ember. Ezért kínáljuk Madárhegyen és Sasad vidékén az ön elvárásait is kielégítő lakásainkat.

Heuréka 22 - Budafoki ingatlanok

Heuréka 22 - Budafoki ingatlanok

Cégünk azzal a szándékkal jött létre, hogy az ingatlanokkal kapcsolatosan teljes körű, az egyedi igényeket is kielégítő szolgáltatásokat nyújtson. Az ingatlanokkal kapcsolatos lépések mindig nagy értékekhez kapcsolódnak, a velük járó ügyintézés szakismeretet, helyismeretet, pontosságot, hozzáértést, információt igényel.

Ingatlan Budafok új és használt ingatlanok adatbázisa.

Ingatlan Budafok új és használt ingatlanok adatbázisa.

Portfóliónkban szerepelnek: új, újszerű és használt társasházi lakások, panel lakások, családi házak, ikerházak, sorházak, építési telkek, ipari ingatlanok, irodák, üzletek, raktárak, irodaházak és egyéb eladó és kiadó ingatlanok Budafok, Buda és délbuda környékén. Kiemelten foglalkozunk új építésű ingatlanok közvetítésével: újépítésű projektek, új építésű ingatlanok címszó alatt található: társasházi lakás, családi ház, ikerház és sorház, üzlet, raktár, irodaház, iroda és egyéb ingatlan széles választékával várjuk a vásárlókat, illetve bérbevevőket.

Új ingatlanok.hu - Budapesten és Pest megyében.

Új ingatlanok.hu - Budapesten és Pest megyében.

Az oldal azzal a céllal jött létre, hogy Budapesten kerületekre lebontva és országosan megyékre lebontva kizárólag az új építésű projektek, új építésű projektekben lévő ingatlanok, valamint kizárólag új építésű és újszerű ingatlanok címszó alatt hirdetett ingatlanoknak egyik gyűjtőportálja legyen. Új ingatlanok - az új építésű projektek, új építésű és újszerű ingatlanok LAKÓINGATLANOK, IPARI INGATLANOK, ÜZLETI INGATLANOK és egyéb ingatlanok eladó és kiadó adatbázisa. A weboldalon nemcsak eladó, hanem kiadó lakóingatlanok, ipari ingatlanok valamint üzleti ingatlanok hirdetéseit is megtaláljuk.

Tuti menü