Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fejér megye képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Fejér megye - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Fejér megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Gaja Liget

Gaja Liget

A társasház Székesfehérváron, a Palotavárosi-tavaknál, a belvároshoz közel, mégis kellemes természeti környezetben épül. A modern kivitelű teraszház úgy helyezkedik el, hogy egyszerre különül el a város forgalmától a zárt udvarnak köszönhetően, és egyidejűleg lehetőség van kilépni a város széli pihenőparkos természeti miliőbe. Számos kikapcsolódási, sportolási lehetőséget nyújt ez a környék anélkül, hogy ki kellene a mozdulnia városból: horgászás, sétálás, kerékpározás, kocogás.

Handel Bau

Handel Bau

Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau - Handel Bau -

Ingatlan Plusz Hungary Kft

Ingatlan Plusz Hungary Kft

Működési területünk magába foglalja az ingatlanok közvetítését, kivitelezését, felújítását, legyen az új építésű, használt vagy panellakás, nyaraló, garázs, építési telek, zártkert vagy kereskedelmi ingatlan. Ügyfeleink részére jogi szaktanácsadást, adás-vétel teljes körű lebonyolítását, hitelügyintézését vállaljuk. Fontos számunkra a gyors és korrekt magas színvonalú munka, az állandó kapcsolattartás és a rendszeres tájékoztatás. Természetesen, ügyfeleinkről minden birtokunkba jutott információt a legnagyobb diszkrécióval kezelünk. Honlapunkat naponta frissítjük új ingatlanokkal. A nap bármely időpontjában állunk ügyfeleink rendelkezésére, akár hétvégén is! A jövőben szívesen látjuk Önt, keresse fel irodánkat személyesen vagy telefonon, ahol több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink minden igényére megoldást találnak Fejér megye és az ország bármely pontján.

Marton Invest

Marton Invest

Kedveli a nyugalmat és a kellemes környezetet? Szeretne egy magas színvonalon kivitelezett, igényes lakást, ráadásul megfizethető áron? Esetleg csak később vásárolna, de addig is bérelne egyet? Nálunk minden megoldható, csupán böngéssze át kínálatunkat és válasszon kedvére valót.

Rezidencia Kft

Rezidencia Kft

Talán az otthonteremtés az az esemény az életünkben, amelyért legtöbbet fáradozunk. Jövedelmeink legnagyobb részét áldozzuk rá, és a legmegfontoltabb döntéseket kell meghoznunk a siker érdekében. Ugyanilyen alaposan és körültekintően kell megválasztanunk leendő otthonunk tervezőjét, kivitelezőjét is. Ezzel az ismertetővel szeretnénk ebben a döntésben segítséget nyújtani Önnek.

Venezia Villanegyed

Venezia Villanegyed

A Velencei-tó és térsége Magyarország egyik legforgalmasabb idegenforgalmi útvonala mellett található. A tó északi partján fut az M7-es autópálya összekötve a partmenti településeket Budapesttel, Székesfehérvárral és a Balaton térségével. A déli parton halad a 70-es számú főút és a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vasúti fővonal. A Velencei-tavon vízi személyszállítás működik. Minden jelentős településnél kikötőt létesítettek, így Velence, Velencefürdő, Gárdony, Agárd, Pákozd és Sukoró a tavaszi-nyári időszakban hajóval is megközelíthető.

Tuti menü