Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajdú-Bihar megye képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Hajdú-Bihar megye - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Hajdú-Bihar megye
Keresés
Találatok száma - 8 db
Autonom-ház projekt

Autonom-ház projekt

Az Ing-Reorg Kft. 2005 őszén egy egyedülálló kutatási projektet indított el, amelynek célja egy olyan korszerű, ipari, kereskedelmi rendeletetésű épület felépítése volt, amely ötvözi magában a jelenleg rendelkezésre álló, megújuló energiaforrásokra támaszkodó technológiákat: a létesítményben egyúttal telepítésre került az a mérőberendezés-együttes, amely lehetőséget teremt a különböző jellegű energiahordozók felhasználásának folytonos vizsgálatára az üzemszerű működési környezetben. A kutatási program úttörő mivolta okán támogatást nyert a Gazdasági Versenyképesség Operatív Program (GVOP) Vállalati innováció támogatása fejezetéből.

Dehir

Dehir

Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok - Lakóparkok -

Huszti kert

Huszti kert

Debrecenben az Acsádi út mentén helyezkedik el, 20 hektáros területen Magyarország első amerikai típusú lakóparkja, ahol harmóniában a természettel, egy hatalmas parkban élnek az emberek. 86 önálló családi ház mellett étterem-panzió, sportpálya, ökumenikus kápolna, ABC, szolgáltatóház is épül. A fejlesztők építési telkeket alakítottak ki egyedülálló környezetben, melyeket teljes közművel (víz, szennyvíz, földkábeles áram, közvilágítás, kábel TV, internet, egyéb adatátviteli hálózat, földgáz, térkő burkolatú úthálózat) ellátva kínálnak értekesítésre.

Ingatlan Debrecenben

Ingatlan Debrecenben

Debreceni ingatlanirodánk kínálatában eladó lakások, családi házak, sorházak, építési telkek és üzleti célú ingatlanok szerepelnek. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, ellenőrizzük és frissítjük. Az ingatlanokat kizárólag személyes adatrögzítéssel és helyszíni fotók készítésével vesszük fel kínálatunkba, így a lehető legteljesebb képet adjuk az érdeklődőknek az ingatlanról. A minőségi ingatlanközvetítésre helyezzük a hangsúlyt. Mind az ingatlan vásárlók, mind az ingatlan eladók számára igyekszünk olyan ingatlan közvetítést nyújtani, ami mentes a csapdáktól, felesleges idő- és pénzpazarlástól.

Ingatlan Magánszemélytől

Ingatlan Magánszemélytől

Az Ingatlan Magánszemélytől ingyenes országos ingatlanhirdetési adatbázisban közvetítői jutalék nélkül kereshet új építésű ingatlanokat, melyeket közvetlenül a kivitelezőtől vagy az első tulajdonostól vásárolhat meg. Az ingatlanokkal kapcsolatos kérdéseivel közvetlenül felveheti a kapcsolatot a tulajdonossal.

Ingatlanpiac 77

Ingatlanpiac 77

Irodánk több mint 5 éve áll teljes körű szolgáltatással, megbízható, diszkrét, gyors ügyintézéssel az Önök rendelkezésére. Az Ingatlanpiac77 Ingatlaniroda fő működési területe a debreceni, valamint a Debrecen környéki települések. Fő tevékenységi körünk a saját építésű ingatlanok forgalmazása és ingatlanközvetítés, de értékbecsléssel és hitelügyintézéssel is aktívan foglalkozunk.

MegaBau Invest

MegaBau Invest

A Mega-Bau Invest Ingatlanforgalmazó, Építőipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy az építőiparban folyamatos fejlődéssel képes legyen versenyben maradni és piaci pozícióját erősíteni. Legfontosabb tevékenységünk a saját beruházású ingatlanok építése és értékesítése, valamint az ingatlan befektetés. Továbbá cégünk garanciával, minőségi kivitelezéssel, képzett szakemberekkel és referenciával vállalja családi illetve társasházak teljes körű kivitelezését, tervezéstől a kulcsátadásig. Önmagunkkal és partnereinkkel szemben támasztott legfontosabb követelmények a megbízhatóság, minőség és a határidők pontos betartása, mivel ezek elengedhetetlen feltételek az Ügyfelek bizalmának elnyeréséhez. Kapacitásunk és lehetőségeink magas szintű kihasználása, az új technológiák szem előtt tartása, valamint a hosszú távra tervezés alapvető szempont számunkra. Bízunk benne, hogy egyszer Önt is köszönthetjük megelégedett partnereink között.

Új lakás Debrecen - KV Lakópark

Új lakás Debrecen - KV Lakópark

Lakóparkunk modern lakásai mostantól megvásárolhatók. Válaszd ki leendő otthonod Weblapunkról! - Profi tervezőgárda alkotta tervek - Felelős műszaki kivitelezés - Magas műszaki tartalom --- VÁLASZTHATSZ HATALMAS TERASZOS LAKÁST - ahol elfér egy saját grill terasz vagy akár egy 6 személyes jakuzzi :)

Tuti menü