Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Új ingatlan linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Új ingatlan képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 264 db
 Leximmo - Ingatlanközvetítés, értékbecslés, tanácsadás.

Leximmo - Ingatlanközvetítés, értékbecslés, tanácsadás.

A Leximmo ingatlanközvetítő vállalkozás vállalja az ingatlanokkal kapcsolatos széles körű ügyletek precíz és gyors lebonyolítását. Munkánk során a megbízhatóságot, minőséget, a folyamatos fejlődést és a gyümölcsöző hosszútávú együttműködést és partnerséget tartjuk szem előtt.Amennyiben ingatlant szeretne vásárolni vagy ingatlant szeretne eladni, építkezni szeretne vagy felújítani, akkor forduljon hozzánk bizalommal és mi teljes körű, mindenre kiterjedő és részletes tájékoztatást adunk önnek. Nálunk biztosan választ talál a kérdéseire!

 OTP Ingatlan ZRT. Angyalföld

OTP Ingatlan ZRT. Angyalföld

Új építésű lakások kivitelezésébe kezdett Angyalföldön az OTP Ingatlan ZRT. Angyalföld, a XIII. kerület északkeleti részén fekszik, és ma a Budapest legnagyobb városrésznek számít. Régen, a 20. század első felében, ez a városrész szegényesebb volt, mint manapság.

 Szent András Ház

Szent András Ház

A beruházás alapgondolata volt, hogy a belváros szívében, kitűnő közlekedési lehetőséggel, olyan kis méretű lakásokat építsünk, amely az új otthont teremtő fiatalok számára is elérhető. A fővárosban tanuló vagy tanulmányait most kezdők részére is - kis szülői segítséggel - jobb megoldás lehet, mint egy lakás bérlése vagy a kollégiumi elhelyezés. A jelenlegi kaotikus közlekedési helyzet mellett nem elhanyagolható, hogy ingatlanainktól minden egyetem gyalog elérhető. A munkahelyekre sem kell több órát utazni. A közbiztonság a térfigyelő rendszer kiépítésével megoldott, egyes épületekben 24 órás porta szolgálat üzemel. Gondoltunk azokra is akik életüket nagyobb létszámú családban, nagyobb lakásban kívánják élni, élvezni az iskola, gimnázium közelségét. Számukra 1 + 2 x fél szobás 60 -80 m2-es lakásokat terveztünk. Ezekhez a lakásokhoz ugyanilyen méretű zöldtető is tartozik, amely kizárólagos használatú.

5let kft.

5let kft.

1996. januárjában alapítottuk az 5-let Kft-t, részben belsőépítészeti, részben pedig generálkivitelezői tevékenységet folytatva. Az évek alatt a súlypont egyre inkább a generál-kivitelezés felé tolódott, melynek eredményeként számos családi ház, villa, majd később saját beruházású társasház valósult meg Budapesten és agglomerációjában. Az ingatlanfejlesztési szakterületen belül az épületenergetika, ehhez kapcsolódóan a megújuló energiaforrásokat használó épületek tervezése, kivitelezése került előtérbe.

Abszolút Otthon Kft. - Pécel

Abszolút Otthon Kft. - Pécel

Az Abszolút Otthon Kft. 2006. februárjában bejegyzésre került építőipari társaság. A társaság ügyvezető igazgatója: Kakuszi Attila. A társaság főtevékenysége: Ingatlanforgalmazás, mely magába foglalja földingatlanok vásárlását, és értékesítését az azokon történő felépítmények megépítésével együtt. bezár A Péceli székhellyel rendelkező dinamikusan fejlődő kisvállalkozás stratégiai és alapvető döntéseit a cég ügyvezető igazgatója, Kakuszi Attila hozza. A társaság beruházásait elsősorban Pécelen, Maglódon és Budapest XVII. kerületében végzi. Vállaljuk családi házak , ikerházak, üzletházak, társasházak külső-belső felújítását korszerűsítését, illetve felépítését a tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésig. Az Abszolút Otthon Kft. fiatal múltja ellenére bíztató jövőképpel rendelkezik. Az MO autóút bővítésének hatására is jelentősen növekedett az agglomerációba költöző lakosság száma, így sokan választják új lakóhelyüknek többek között Pécelt, Maglód és környékét is. Pécelen saját beruházásban 2006-ban négy lakást, 2007-ben 2008-ban a Bp. XVII. kerületben pedig 12 lakást építettünk meg ügyfeleink teljes megelégedettségére.

Adó Euró Kft

Adó Euró Kft

Ingyenes ingatlan hirdetés - Adó - Euró Kft Kiemelt szolgáltatásunk az ingyenes ingatlan hirdetés. Az eladás érdekében, igénybe veheti szakértői szolgáltatásainkat: Hiteligénylés, biztosítási és ügyvédi tanácsadás és energetikai tanúsítvány elkészíttetésének lehetősége Az ingatlanlap.net oldalon eladó ingatlanok és kiadó ingatlanok is nagy számban szerepelnek.

Adriaház

Adriaház

Az Adriaház Zugló központi részén található, az Egressy út, Vezér utca és az Adria sétány által körülhatárolt területen. A ház központi elhelyezkedéséből adódik, hogy mind tömegközlekedéssel mind pedig autóval rendkívül könnyen megközelíthető. A 77-es és 82 trolibusz megállója az épülő ház előtt található, és a Nagy Lajos király útján közlekedő 3-as és 62-es villamos és a 32-es busz megállója, valamint a Fogarasi úton közlekedő 31, 130, 131 és 144 buszok megállója is pár perces sétával megközelíthetők.

Agglomerációs új építésű lakások

Agglomerációs új építésű lakások

A cég által bevezetett Mobil Prezentáció a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Mareco üzletkötôi az ingatlant vásárolni szándékozó érdeklôdôket az általuk megadott helyen és idôpontban tudják felkeresni és kiszolgálni. A Mareco Ingatlan Hálózatához tartozó irodákban rendszeresített szélessávú mobilinternettel ellátott kézi számítógépek segítségével az üzletkötôk az ügyfeleket akár a lakásukon, akár a munkahelyükön is fel tudják keresni, és prezentációt tudnak a számukra tartani. A találkozó során közösen ki tudják választani a helyszíni megtekintéshez legmegfelelôbb ingatlanajánlatokat.

Amadex ingatlanközvetítő

Amadex ingatlanközvetítő

Eladná vagy kiadná ingatlanját ? Bérelne vagy vásárolna ? Jó helyen jár, mert megtalálta az egyik leghatékonyabban használható ingatlanos oldalát. A hírdetés feladása mindenki számára ingyenes ! Cég: Amadex-92 Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Kft. Cím: 1027 Budapest Frankel Leó út 6 fsz. 1 Telefonszám: +36(1)438-0670, Fax : +36(1)315-0031 E-mail cím: amadex@amadex.hu Ügyfélfogadás: Telefonos egyeztetés alapján délelőtt 10 és este 19 óra között.

Hirdetés
Anjou residence

Anjou residence

Értékálló, hosszú távú I. kerületi ingatlan befektetés A lakások felszereltsége minden igényt kielégítő színvonalú, a nemes burkolatokat, a felszerelt fürdőszobákat és a beépített konyhabútort és konyhagépeket ugyanúgy magába foglalja, mint a korszerű és egészséges mennyezethűtést.

Aranypart Siófok

Aranypart Siófok

Új építésű, összkomfortos, panorámás lakások értékesítésével foglakozunk Siófokon, közvetlenül a Balaton parton, egy elegáns vízparti villanegyedben és annak környezetében, valamint Balatonszemesen, Balatonföldváron, Balatonlellén és Zamárdiban.

Ariadne Ingatlan

Ariadne Ingatlan

Köszöntjük az ARIADNE Ingatlan honlapján ! Amiért érdemes az ARIADNE Ingatlant választania: -Több éves szakmai tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel rendelkezünk -Referenciánk több száz értékesített ingatlan, elégedett ügyfelek -díjtalan regisztráció, felmérés és hirdetés különféle fórumokon megbízási szerződés esetén -Alacsony jutalék, minőségi kiszolgálással -Csak külön kérésre kötünk kizárólagos szerződést -Díjtalan, személyes bemutatás, hétvégén is dolgozunk -Korrekt hitelügyintézés, tapasztalt munkatárs -Kérésre ügyvéd biztosítása

Árnyas liget

Árnyas liget

Pécs egyik legdinamikusabban fejlődő ingatlan-beruházó cégcsoportja a közeljövőben több új projekt beindítását tervezi, lehetőséget teremtve az újépítésű ingatlant vásárolni szándékozók számára. Ősgesztenyfákkal övezett otthonok A Minerva Holding jelenleg futó beruházása az Árnyas Liget Lakópark, mely napjaink egyik legjelentősebb épülő ingatlan együttese Pécsett. A fejlesztő Gascator Magyarország Kft. mögött finanszírozóként az Erste Bank Hungary NyRt. áll. A pénzintézeti háttér teljes körű biztonságot nyújt a vásárlóknak befektetésük és az épületek elkészülte kapcsán. A beruházó célja alacsony fenntartási költségű, gázfűtéses téglaépületek minőségi megépítése volt.

Árpád ház

Árpád ház

Elhelyezkedés Az épületegyüttes a XII. kerületben, Angyalföldön található, a Csongor utca és a Teve utca sarkán, szemben au Országos- és Budapesti Rendőr Főkapitányság épületével. Közlekedés A terület a Váci út és a Róbert Károly körút között fekszik, közvetlen kapcsolatban a belvárossal és a városból kivezető főútvonalakkal. Az épületcsoport közel található az Árpádhíd pesti hídfőjéhez, amely fő közlekedési csomópont, metróval, troli-, bus és villamosjáratokkal.

Árpád út

Árpád út

Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út -

Átrium - Pesti házak

Átrium - Pesti házak

Vegye jól szemügyre Ön is, hogy hol vásárol lakást! Az itt látható térkép segít Önnek abban, hogy pontosan tájékozódjon az épület elhelyezkedéséről. A fotók pedig megmutatják Önnek a XIII. kerület jelentős kulturális, oktatási, szórakozási lehetőségeit. Alaposabban körbejárhatja az épületet, ha a térkép alatt található fülekre kattint.

Autonom-ház projekt

Autonom-ház projekt

Az Ing-Reorg Kft. 2005 őszén egy egyedülálló kutatási projektet indított el, amelynek célja egy olyan korszerű, ipari, kereskedelmi rendeletetésű épület felépítése volt, amely ötvözi magában a jelenleg rendelkezésre álló, megújuló energiaforrásokra támaszkodó technológiákat: a létesítményben egyúttal telepítésre került az a mérőberendezés-együttes, amely lehetőséget teremt a különböző jellegű energiahordozók felhasználásának folytonos vizsgálatára az üzemszerű működési környezetben. A kutatási program úttörő mivolta okán támogatást nyert a Gazdasági Versenyképesség Operatív Program (GVOP) Vállalati innováció támogatása fejezetéből.

Tuti menü