Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Komárom-Esztergom megye képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Komárom-Esztergom megye - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Komárom-Esztergom megye
Keresés
Találatok száma - 7 db
Adó Euró Kft

Adó Euró Kft

Ingyenes ingatlan hirdetés - Adó - Euró Kft Kiemelt szolgáltatásunk az ingyenes ingatlan hirdetés. Az eladás érdekében, igénybe veheti szakértői szolgáltatásainkat: Hiteligénylés, biztosítási és ügyvédi tanácsadás és energetikai tanúsítvány elkészíttetésének lehetősége Az ingatlanlap.net oldalon eladó ingatlanok és kiadó ingatlanok is nagy számban szerepelnek.

Cseri Lakópark Tatabánya

Cseri Lakópark Tatabánya

Új lakások eladók Tatabányán a Cseri Lakóparkban. használatbavételi engedély azonnal költözhető kiváló minőség energiatakarékos egyedi fűtés rendezett tulajdonviszony mélygarázs 33-78 m2 lakás: nettó 196.000 Ft/m2 terasz: nettó 98.000 Ft/m2 A legjobb hitelfelvételi lehetőségekkel!

Kerti díszek, építmények, kiegészítők

Kerti díszek, építmények, kiegészítők

2002 óta foglalkozunk betonelemek gyártásával. Napjainkban egyre nagyobb teret követel magának az előre gyártott betonelemekkel történő térburkolás. Milyen előnyei vannak a térkő burkolatoknak? A térkövek gyártása üzemben történik ellenőrzött körülmények között, erre a célra kialakított gyártó berendezésekkel, melynek köszönhetően a térkövek felülete olyan nagy szilárdságú, hogy ellenáll a koptató hatásnak és a fagyásnak A térkőből készült burkolat lerakásához kötőanyag használata szükségtelen, A térkő burkolat fugái a csapadékvizet nagymértékben képesek elnyelni, Ha a javítási munkák szükségessé teszik a térkövet fel lehet szedni, a szükséges javítást el lehet végezni, majd a burkolatot az eredetivel megegyező minőségben újra vissza lehet építeni.

Somló üdülőfalu

Somló üdülőfalu

Vértessomló és Várgesztes között, hegyekkel és erdőkkel övezve, természetvédelmi területet körülölelve, 24 hektáron épül a stílusában és jellegében egyedülálló Milleniumi Üdülőfalu. Girbe-gurba utcáival, a hagyományos magyar építészeti stílust őrző és újjáélesztő házaival, természeti környezetével és műtárgyaival a régi falusi utcaképet tükrözi a zsákszerűen elhelyezkedő üdülőfalu. Egy 3 hektáros tó fölött magasodó területet hidegforrásból táplálkozó patak szeli ketté. Akár a természet nyugalmára vágyó, akár aktívan pihenni akaró, vagy otthonát egy csodálatos természetben és kultúrált környezetben megteremteni kívánó ember számára az év minden szakában ideális lehetőséget biztosít a falu elhelyezkedése, lakó-üdülőépületei, valamint a kapcsolódó kiszolgáló létesítmények, mint a faluház, a kis kápolna, a fogadó, a tanya, a sportpályák és az üzletek.

Tópart Tata

Tópart Tata

Tata belvárosától gyalog két percre, de mégis az ország egyik legszebb tavának, a tatai tónak a közvetlen partján fekvő elegáns épületegyüttes a városi élet kényelmét ötvözi a csodálatos természetoltalmazó nyugalmával és egy tüneményes kis magán patakkal. A házak észrevétlenül olvadnak bele a festői tatai tó látképébe és közben visszafogott eleganciát sugároznak. A megvalósításnál hagyományos építőanyagok kerülnek felhasználásra, de a legkorszerűbb kialakítással. A tatai tavat másnévén Öreg tóként is szokták emlegetni. Talán nem véletlenül, hiszen több ezer éves múltat rejt ez a táj. A tó állandó víz ellátásáról az Által-ér gondoskodik. Az ország egyik legszebb tava, de romantikus kora esti csónakázásokra is rendkívül alkalmas.

Unió, Tatabánya

Unió, Tatabánya

A König Ingatlanforgalmazó és Könyvelő kft. 10 éve működő könyvelő irodánk teljes körű szolgáltatással várja új ügyfeleit. Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások könyvelését. Minden felmerülő problémára felelősségteljes megoldást tudunk ajánlani ügyfeleink részére. Sikeres cégek működéséhez nagyban hozzájárul a: - Stabil, megbízható naprakész információkat biztosító könyvelés és - a rendszeres tanácsadáson alapuló gazdasági háttér.

Vértes Üdülőpark

Vértes Üdülőpark

Felejtse el a hagyományos lakóparkokról alkotott fogalmait és képzelje el a nyugalom exkluzív birodalmát, amely egyszerre kényezteti minőségi és egyedi élettérrel. Az épülő lakópark ideális választást jelent azoknak, akik számára elengedhetetlen az esztétikus, tágas közeg. A 10 ha-on elhelyezkedő kristálytiszta vizű tó látványát harmonikusan kiegészíti a területet körülölelő hegyek,erdők, tavak látványa. Kisgyermekes családok számára is ideális színhely az otthonteremtésre, hiszen rendezett, egészséges és barátságos környezetben élhetnek.

Tuti menü