Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest - IV. kerület képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Pest - IV. kerület - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Pest - IV. kerület
Keresés
Találatok száma - 6 db
Árpád út

Árpád út

Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út - Árpád út -

Főtér Passzázs

Főtér Passzázs

Budapest IV. kerületében, Újpest megújuló főterének első új épületeként épül a 46 lakásos társasház. Ideális otthont kínál mindazoknak, akik kedvelik a modern, kényelmes életteret, szeretnek a központban élni, minden szolgáltatást perceken belül elérni. A ház különlegessége az elhelyezkedésén és passzázs kialakításán túl a belső zöld udvar.

Horizont ház

Horizont ház

Az épülettömb a Tél - Lebstück Mária - Anonymus és Kassai utca által határolt ingatlanon, egy ütemben épül. Az épületegyüttes három önálló - két szélső és egy középső - épületből áll, összesen 5 lépcsőházzal, amelyeket a földszinti fedett gépkocsitároló egyszintes tagolatlan tömege tesz egésszé. A lakótömb a telek Tél utcai képzeletbeli felezőmerőlegesére szimmetrikus, azaz a tengelytől nyugatra, illetve keletre elhelyezkedő épületszárnyak csak tájolásban különböznek egymástól. Szintszámuk F+6 és 9 szint között váltakozik az Anonymus utca felé, déli irányban történő lépcsőzetes, teraszos kialakítás miatt. Az épületegyüttes alápincézetlen.

Károlyi István Lakópark

Károlyi István Lakópark

Kedves Látogatóink! Végre itt a nyár, süt a nap, kezdődnek az utazások, kirándulások, szabadságolások, a hosszú nyári szünet. A szabadidőben több idő jut a lakások utáni böngészésre, megtekintésre. A Károlyi István Városközpont Értékesítési irodája a nyári hónapokban is zavartalanul működik, a szokásos nyitvatartással várjuk Érdeklődőinket! Jó pihenést és feltöltődést kívánunk! Üdvözlettel, Darga Development Kft Értékesítési Csapat Budapest, 2011. május 23.

Lakáscentrum

Lakáscentrum

A Lakáscentrum honlapunkon a Budapesten és Pest megyében működő ingatlan közvetítő irodák kínálata található meg, továbbá magánszemélyek egyéni ingatlan hirdetése Magyarország egész területéről. Portfóliónkban szerepelnek: társasházi lakások, panel lakások, családi házak, ikerházak, sorházak, építési telkek, mezőgazdasági ingatlanok, ipari ingatlanok.

Mester építő - Erzsébet sarokház

Mester építő - Erzsébet sarokház

A piaci lakásépítést megtartva, a Mester - Építő Kft. megalakulásától eltelt évek során, az építőipar számos területén komoly eredményeket mutathat fel. Sokoldalúságát jellemzi, hogy a lakásépítés mellett ipari és egyéb beruházásokban is részt vesz fővállalkozóként; legyen az gyárüzem-, irodaház-, vagy szociális jellegű épület. Versenyképességének záloga a jó ajánlati ár, a vállalt és megtartott befejezési határidő, a teljesítési garanciák, a kiváló minőség és a korábbi referenciák. Vállalja az új kihívásokat és megfelel azoknak. Építőipari tevékenységét a magyar, vagy külföldi magántulajdonú vállalatok és önkormányzatok (közbeszerzés keretében zajló) megrendelései is jelentik.

Tuti menü