Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest megye képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Pest megye - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Pest megye
Keresés
Találatok száma - 54 db
5let kft.

5let kft.

1996. januárjában alapítottuk az 5-let Kft-t, részben belsőépítészeti, részben pedig generálkivitelezői tevékenységet folytatva. Az évek alatt a súlypont egyre inkább a generál-kivitelezés felé tolódott, melynek eredményeként számos családi ház, villa, majd később saját beruházású társasház valósult meg Budapesten és agglomerációjában. Az ingatlanfejlesztési szakterületen belül az épületenergetika, ehhez kapcsolódóan a megújuló energiaforrásokat használó épületek tervezése, kivitelezése került előtérbe.

Abszolút Otthon Kft. - Pécel

Abszolút Otthon Kft. - Pécel

Az Abszolút Otthon Kft. 2006. februárjában bejegyzésre került építőipari társaság. A társaság ügyvezető igazgatója: Kakuszi Attila. A társaság főtevékenysége: Ingatlanforgalmazás, mely magába foglalja földingatlanok vásárlását, és értékesítését az azokon történő felépítmények megépítésével együtt. bezár A Péceli székhellyel rendelkező dinamikusan fejlődő kisvállalkozás stratégiai és alapvető döntéseit a cég ügyvezető igazgatója, Kakuszi Attila hozza. A társaság beruházásait elsősorban Pécelen, Maglódon és Budapest XVII. kerületében végzi. Vállaljuk családi házak , ikerházak, üzletházak, társasházak külső-belső felújítását korszerűsítését, illetve felépítését a tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésig. Az Abszolút Otthon Kft. fiatal múltja ellenére bíztató jövőképpel rendelkezik. Az MO autóút bővítésének hatására is jelentősen növekedett az agglomerációba költöző lakosság száma, így sokan választják új lakóhelyüknek többek között Pécelt, Maglód és környékét is. Pécelen saját beruházásban 2006-ban négy lakást, 2007-ben 2008-ban a Bp. XVII. kerületben pedig 12 lakást építettünk meg ügyfeleink teljes megelégedettségére.

Agglomerációs új építésű lakások

Agglomerációs új építésű lakások

A cég által bevezetett Mobil Prezentáció a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Mareco üzletkötôi az ingatlant vásárolni szándékozó érdeklôdôket az általuk megadott helyen és idôpontban tudják felkeresni és kiszolgálni. A Mareco Ingatlan Hálózatához tartozó irodákban rendszeresített szélessávú mobilinternettel ellátott kézi számítógépek segítségével az üzletkötôk az ügyfeleket akár a lakásukon, akár a munkahelyükön is fel tudják keresni, és prezentációt tudnak a számukra tartani. A találkozó során közösen ki tudják választani a helyszíni megtekintéshez legmegfelelôbb ingatlanajánlatokat.

Ariadne Ingatlan

Ariadne Ingatlan

Köszöntjük az ARIADNE Ingatlan honlapján ! Amiért érdemes az ARIADNE Ingatlant választania: -Több éves szakmai tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel rendelkezünk -Referenciánk több száz értékesített ingatlan, elégedett ügyfelek -díjtalan regisztráció, felmérés és hirdetés különféle fórumokon megbízási szerződés esetén -Alacsony jutalék, minőségi kiszolgálással -Csak külön kérésre kötünk kizárólagos szerződést -Díjtalan, személyes bemutatás, hétvégén is dolgozunk -Korrekt hitelügyintézés, tapasztalt munkatárs -Kérésre ügyvéd biztosítása

Azonnal költözhető ingatlanok Vácon

Azonnal költözhető ingatlanok Vácon

Azonnal költözhető ingatlanok Vácon, a Csendesréti Lakókertben! A csend ? Csendesrét egyenlő a nyugalommal. Vác új kertvárosi negyedében a hétköznapjaid is úgy telnek, hogy pihensz és feltöltődsz energiával. Egy rét ? amely közel van a városhoz, de még közelebb a természethez. Kiváló megközelítésű és elhelyezkedésű Csendesréti Lakókert Vác központjától néhány percnyire és Budapesttől is csak egy macskaugrásra (25 perce) található. A saját kerted ? ahol a napodat egy reggelivel kezded a szabadban. Mit szólnál egy kerti partihoz a barátokkal, vagy egy családi tollashoz a gyepen? A Te lakásod ? első rangú alapanyagokból, gondos tervezés szerint épülnek fel a Csendesréti lakópark sorházai. Amikor megálmodtuk a leendő otthonodat, nem az aktuális divatok, hanem az évtizedek próbáját kiálló megoldások lebegtek a szemünk előtt.

Bentavölgye lakópark

Bentavölgye lakópark

A Bentavölgye Lakópark Budapest szomszédságában, kiváló közlekedési lehetőségek mellett kínál változatos alaprajzú, kényelmes otthonokat. Bár a város szívében fekszik, az épületeket parkosított zöldterület veszi körül, ahol minden lakó számára biztosított a nyugodt kikapcsolódás

Bezeredi Gyöngye Lakópark

Bezeredi Gyöngye Lakópark

Cégünk a Will-System Zrt, és a Will- Szisztem Kft., tulajdonosai az építőiparban kiváló gyakorlattal rendelkeznek, melyet a több éves munkájuk során szereztek. Az elmúlt időszakban az építőipar minden területén tevékenykedtünk. Építettünk, felújítottunk családi házakat, nyaralókat, középületek és nagyobb bevásárló központok kivitelezésében is részt vettünk. Eddig Dunaharasztiban a Bezerédi lakóparkban 165 lakást értékesítettünk. A munkánk során saját munkaerővel, illetve régi, 5-7éve, és sokszor kipróbált alvállalkozókkal szoros együttműködésben, a munkafázisokat összehangolva, állunk vásárlóink rendelkezésére.

Capity Kft.

Capity Kft.

A CAPITY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fő tevékenysége a saját tulajdonú ingatlan értékesítése. Cégünk kisebb méretű ingatlan beruházásokkal foglalkozik. Ez a családi házaktól a négy lakásos társasházakig terjed. Célunk, hogy a lehető legmagasabb minőség mellett versenyképes áron tudjuk forgalomba hozni az általunk felépített lakóingatlanokat. Cégünk elsősorban Budapest környékén, ezen belül jellemzően Ürömön épít házakat, lakásokat. Az általunk épített ingatlanokat tetszés szerinti készültségi fokon lehet megvásárolni (ami persze függ az adott építkezés állapotától is).

Családi ingatlan centrum

Családi ingatlan centrum

Budapest vonzáskörzetében állandó parnerünk, a Netrax Kft. kivitelezésében épített családi házakat értékesít irodánk. Jellemzően 51 nm-től 300 nm-es egyszintes családi házak kivitelezésével fogllakozunk, de egyedi igény szerint egyéni tervezésre is építünk. Jelenleg is van választékunkban már megépült és jelenleg építés alatt lévő házak/ ikerházak.

Hirdetés
Dunakeszi ingatlanok

Dunakeszi ingatlanok

Kiadó lakás, eladó ház vagy építési telek amit keres? Velünk biztosan megtalálja, hiszen az ingatlaniroda a Dunakeszi ingatlanok specialistája. Ingatlan kínálatunk folyamatosan bővül, melyet honlapunk segítségével Ön is böngészhet. Az egyszerűbb eligazodás érdekében lakossági és kereskedelmi ingatlan kategóriák közül választhat, úgy mint kiadó ház, eladó lakás, fejlesztési terület, ikerház, telek. Kínálatunkban a számtalan Dunakeszi ingatlan mellett környékbeli eladó ingatlanokat is talál.

Dunavarsányi lakópark

Dunavarsányi lakópark

Budapesttől nem messze, az 51-es főút 26-os km szelvényénél (M0-tól 8 km), adjuk most meg Önnek a lehetőséget, hogy megvehesse álmai házát, és teljes nyugalommal élhessen egy Új lakóközösségben. A Naprózsa lakópark egy biztonságos település ahol a családi házak hasonló jellegűek, de mégis egyéni tervek alapján készülnek.

Eladó ház tulajdonostól

Eladó ház tulajdonostól

Eladó ház tulajdonostól - Eladó ház tulajdonostól - Eladó ház tulajdonostól - Eladó ház tulajdonostól - Eladó ház tulajdonostól - Eladó ház tulajdonostól - Eladó ház tulajdonostól - Eladó ház tulajdonostól - Eladó ház tulajdonostól - Eladó ház tulajdonostól - Eladó ház tulajdonostól - Eladó ház tulajdonostól - Eladó ház tulajdonostól - Eladó ház tulajdonostól - Eladó ház tulajdonostól - Eladó ház tulajdonostól -

Eladó újépítésű lakások

Eladó újépítésű lakások

Eladó Újépítésű lakások! Országos hirdető portál, 50ezer apróhirdetéssel. Ingatlan hirdetések ingyenes feladása. A lakások pontos helyét térképes megjelenítéssel mutatjuk érdeklődőinknek. A lakás hirdetések feladására lehetőség nyílik a nyomtatott sajtó legnagyobb példányszámú lapjaiban és teletexten is weboldalunk segítségével.

EuroWood Center

EuroWood Center

A célcsoportot meglehetősen leszűkítették, ám akik jogosultak a támogatásra, viszonylag kedvező kölcsönhöz juthatnak. A 35 évnél fiatalabb gyermektelen vagy egy gyerekes családok igényelhetik a kölcsönt, ám csak új ingatlan építése vagy vásárlása esetén.

Fodorlak ingatlan Bt

Fodorlak ingatlan Bt

Családias hangulatú ingatlan irodánk Dunakeszin, a Toldi lakóparkban, az Ábrahám Pál u. 8. sz. alatt (a Spar közelében) található. Tel.: 06-27-341-501 Kulturált környezetben, kényelmes körülmények között segítünk megtalálni új otthonát, komplett tervrajzok, látványképek, műszaki dokumentációk segítségével. Elsősorban Dunakeszin új-használt társasházi lakások, sorházak, ikerházak, családi házak, telkek széles választékát kínáljuk. Továbbá ingatlan kínálatunkban megtalálható Vác, Fót, Göd, Veresegyháza, Mogyoród vonzás körzete is! Folyamatosan bővítjük skálánkat Budapest IV., XIV., XV., XVI. kerületeiben! Nálunk az ügyfél az első és a legfontosabb! Várjuk hívásukat egész nap, akár hétvégén is! Rugalmas helyszíni megtekintés az Ön időbeosztásához igazodva! Főbb tevékenységeink: Ingatan eladás - bérbeadás Értékbecslés Ügyvédi közreműködés Megbízható, gyors, ingyenes hitelügyintézés ,korábban hitelintézettől igényelt, drága lakáshitelének kiváltása. Biztosítás Teljes körű generál kivitelezés a tervezéstől kulcsátadásig Egyéb építőipari munkák Keresünk eladó ingatlanokat ügyfeleink részére!

G-Inveszt Ingatlan

G-Inveszt Ingatlan

A G-INVESZT DUNAKANYARI INGATLAN IRODA Ingatlanközvetítés a Dunakanyarban felsőfokon Válassza a G-Inveszt Ingatlanközvetítő Irodát amennyiben a Dunakanyarban és Budapest Belvárosában ingatlant vásárolna, eladna vagy bérbeadna. Társaságunkat 1991 óta van jelen az ingatlanpiacon, a hosszú távú ügyfélkapcsolatunk alapja a minőségi szolgáltatás, a megbízhatóság. Szolgáltatásaink: - Klasszikus ingatlanközvetítés, ingatlanok bérbeadása - Értékbecslések, tanulmányok készítése, összeállítása - Nagy értékű ingatlanok menedzselése - Gazdasági és ingatlanügyletek teljes körű jogi lebonyolítása - Hitel, biztosítási tanácsadás Nagymarosi irodánk új helyen várja az érdeklődőket, ahol segítünk kiválasztani és bemutatni az igényeinek leginkább megfelelő ingatlant. A nyitvatartási időn kívül előzetes egyeztetés alapján is várjuk kedves Ügyfeleinket naprakész információval

Gacsó ház ingatlan

Gacsó ház ingatlan

Alacsony megbízási díjak, energiatanúsítvány készítés, egyszerűsített értékbecslés, lakossági hitelek ügyintézése, kockázati vagy hiteleket biztosító életbiztosítások kötése, jogi háttér biztosítása! Minden egy helyen ahhoz, hogy kiválaszthassa az igényeinek legmegfelelőbb ajánlatokat! Akár eladna, akár venne, ha hitelre van szüksége: forduljon hozzánk bizalommal! 2007 tavaszán nyitottuk meg Budapesten a XVI. kerületben (Veres Péter út 39.) Ingatlan- és Hitelközvetítő Irodánkat. Fő profilunk az ingatlan adásvételi tanácsadás, ezt egészíti ki a teljes körű ingyenes pénzügyi tanácsadás és ügyintézés. Dinamikus, segítőkész, szakmailag felkészült, jól informált csapattal dolgozunk. 15 értékesítő segítségével közel 1800 ingatlant kínálunk: Budapesten a IV., XIII., XIV., XVI., XVII. kerületekben, valamint Pestmegyében Csömör, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Szilasliget, Pécel, Veresegyház, Maglód, Százhalombatta, Farmos településeken kínálunk-keresünk eladó-kiadó, új építésű és használt ingatlanokat, lakásokat, kertvárosi családi iker- és sorházakat, patinás villákat, építési telkeket, mezőgazdasági- és ipari ingatlanokat. Ügyfél orientált üzletpolitikánk alapköve, hogy jóval alacsonyabb megbízási díjakkal dolgozunk, mint a legtöbb hálózat és nem ragaszkodunk a kizárólagos megbízásokhoz. Irodánk erőssége, hogy nem csak eladó ingatlanokat gyűjtjük adatbázisunkban, hanem aktívan kezelj

Tuti menü