Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest - VI. kerület Terézváros képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Pest - VI. kerület Terézváros - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Pest - VI. kerület Terézváros
Keresés
Találatok száma - 4 db
Belváros Tetőtér kft

Belváros Tetőtér kft

A Belvárosi Tetőtér Kft., illetve a projekt menedzsment területén markáns részt vállaló cégcsoport sokéves tapasztalattal rendelkező szakmai csapata, már több éve aktív szereplője a fővárosi ingatlanpiac belvárosi tetőtéri lakás szegmensének. Tetőtér beépítési és épületrehabilitációs koncepciónk lényege, hogy a patinás, százafordulós polgári épületek teljes körű felújításával egybekötve újépítésű, belvárosi tetőtéri lakásokat alakítunk ki a tetőtér hasznosítása során. Az új tetőtéri lakások tervezésekor legfontosabb szempontokként a praktikus térkihasználást, erkélyek és panorámateraszok kialakítását, a régi belvárosi épületek rehabilitációján keresztül pedig a parkosított belső kertek és a szép, élhető lakókörnyezet megteremtését helyezzük előtérbe.

Eladó ingatlan Budapest, VI. kerület

Eladó ingatlan Budapest, VI. kerület

A költözzbe.hu: Óriási Több százezer naprakész, fényképes hirdetés között kereshetsz. Villámgyors Mindent megteszünk azért, hogy ne kelljen ránk várnod. Próbáld ki és meglátod. Pofonegyszerű Minden funkciónk működik regisztráció nélkül, csak a hirdetésfeladáshoz kellenek az adataid.

Home Panorama

Home Panorama

A reggeli napfény beárad a hatalmas panorámaablakokon. Milyen jó érzés ilyenkor a lakásból kilépni a pázsittal, bokrokkal, virágokkal borított tetőteraszra, és belekortyolni a friss kávéba. S mindezt úgy, hogy a nyüzsgő Budapest az ember lábainál hever', a látképet pedig a budai hegyek és a Pilis távoli, kék vonulata keretezi. Még elképzelni is kellemes, hogy a szabad és lendületes életstílushoz milyen tökéletes alapot nyújt egy olyan otthon, mely Budapest szívében van, mégis távol az utcazajtól és a régi házak sokszor árnyékos udvaraitól.

Több száz új ingatlan a belvárosban

Több száz új ingatlan a belvárosban

Üdvözli Önt a Region Ingatlanközvetítő Iroda minden munkatársa! Irodánk elsősorban Budapest belső kerületeiben ( I., II., V., VI., VII., VIII., IX., XI., XII., valamint XIII., XIV. belső részei ) található használt lakások és egyéb ingatlanok közvetítésével, forgalmazásával, valamint hitelügyintézéssel foglalkozik, ezen belül teljes körű szolgáltatást nyújtva kedves Ügyfeleinek. Több 10 éves ingatlanközvetítői és tanácsadói tapasztalatokat összegyúrva, sikerült a lehető leghatékonyabb módszert kidolgoznunk, melynek segítségével a Budapest belvárosi ingatlanpiac fontos tényezőjévé váltunk. Jelenleg 3 irodánk segíti Önt a kényelmes és hatékony ügyintézésben, de rövid időn belül újabb ingatlanirodák nyitását tervezzük.

Tuti menü