Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest - VII. kerület Erzsébetváros képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Pest - VII. kerület Erzsébetváros - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Pest - VII. kerület Erzsébetváros
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dob Udvari albérlet

Dob Udvari albérlet

Dob Udvari albérlet - Dob Udvari albérlet - Dob Udvari albérlet - Dob Udvari albérlet - Dob Udvari albérlet - Dob Udvari albérlet - Dob Udvari albérlet - Dob Udvari albérlet - Dob Udvari albérlet - Dob Udvari albérlet - Dob Udvari albérlet - Dob Udvari albérlet - Dob Udvari albérlet - Dob Udvari albérlet - Dob Udvari albérlet - Dob Udvari albérlet - Dob Udvari albérlet - Dob Udvari albérlet - Dob Udvari albérlet -

Metropolis Ház

Metropolis Ház

Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros fejlődő és nagy jövő előtt álló területén, a belváros és Zugló könnyedebb, kertvárosi területei határán terül el a két csendes mellékutca által határolt, egyedi adottságú telken épült meg a Metropolis Ház. A H-alakú, pince + földszint + 7 emeletes épületben 132 lakás kapott helyet. A földszinten és a VII. emeleten privát kertes - nagy teraszos lakások létesült. A két utcafront és a szellős beépítés miatt a belvárosban egyedi adottságú telken napfényes otthonok épülnek.

Rózsa Udvar

Rózsa Udvar

A megújuló hetedik kerület csendes, de a belvároshoz mégis közeli utcájában, a Rózsa utca 23-25. alatt található 114 lakásos Rózsa Udvar. Az SBI R.E.D. legújabb fejlesztésében még néhány különleges lakás és üzlethelyiség megvásárolható. A 7 szintes épületet 2 föld alatti szintben mélygarázs egészíti ki. Az épület 'H' alakban helyezkedik el a telken, és hozzá kapcsolódik - a lakók kizárólagos használatára fenntartott - parkosított belső udvar. Az utcai homlokzat visszaugratott, amely az utcát növényzettel is bővítő térrész kialakítására ad lehetőséget. A földszinten elhelyezkedő üzlethelyiségek is erre a kis térre nyílnak.

Wesselényi utca 31

Wesselényi utca 31

A épület az 1890-es években eklektikus stílusban épült nagypolgári ház. Jelenleg pince, földszint, két emelet és padlástér kialakítású. A társasház saroképület, a környékre jellemző zártsorú beépítésű, a Wesselényi utca és a Kéthly Anna tér határolja. A Kéthly Anna tér kialakítása két teljes épülettömb elbontása után kezdődött, és befejező munkálatai, így a tér parkosítása, térburkolása, kandeláberek elhelyezése után, 2005. tavaszán fejeződött be. Az épületben mai állapotában 13 lakás és 3 üzlethelyiség található.

Tuti menü