Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest - VIII. kerület képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Pest - VIII. kerület - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Pest - VIII. kerület
Keresés
Találatok száma - 4 db
 Szent András Ház

Szent András Ház

A beruházás alapgondolata volt, hogy a belváros szívében, kitűnő közlekedési lehetőséggel, olyan kis méretű lakásokat építsünk, amely az új otthont teremtő fiatalok számára is elérhető. A fővárosban tanuló vagy tanulmányait most kezdők részére is - kis szülői segítséggel - jobb megoldás lehet, mint egy lakás bérlése vagy a kollégiumi elhelyezés. A jelenlegi kaotikus közlekedési helyzet mellett nem elhanyagolható, hogy ingatlanainktól minden egyetem gyalog elérhető. A munkahelyekre sem kell több órát utazni. A közbiztonság a térfigyelő rendszer kiépítésével megoldott, egyes épületekben 24 órás porta szolgálat üzemel. Gondoltunk azokra is akik életüket nagyobb létszámú családban, nagyobb lakásban kívánják élni, élvezni az iskola, gimnázium közelségét. Számukra 1 + 2 x fél szobás 60 -80 m2-es lakásokat terveztünk. Ezekhez a lakásokhoz ugyanilyen méretű zöldtető is tartozik, amely kizárólagos használatú.

Ciprus ház

Ciprus ház

Ciprusház, lakás, ingatlan, budapest, 10 kerület, új építésű, eladó, ház. Ciprusház, lakás, ingatlan, budapest, 10 kerület, új építésű, eladó, ház. Ciprusház, lakás, ingatlan, budapest, 10 kerület, új építésű, eladó, ház.

Cordia

Cordia

Személyre szabott figyelem, egyedi problémamegoldás, magas fokú rugalmasság a Cordia vásárlóinak minél teljesebb elégedettségéért. Kiválóan képzett, felkészült munkatársaink a piac legkedvezőbb hitel és lízing konstrukcióival, az érdeklődéstől a kulcsátadásig tartó teljes körű ügyfélkezeléssel, valamint széleskörű szolgáltatásokkal állnak az Ön rendelkezésére.

Illés ház

Illés ház

Az Edisan Hungary Kft. 2004-ben jött létre a spanyolországi Construcciones Edisan S.A. magyarországi leányvállalataként. Az ingatlan-beruházás és -fejlesztés területén több évtizedes tapasztalattal rendelkező madridi anyacég Barcelona, Sevilla, Zaragoza, Santander, Malaga, Almeria, valamint Alicante városaiban működő delegációja után Kelet-Európában Bukarest és Varsó mellett Budapesten is megjelent képviseletével, ahol az európai vállalati kultúrával, építőipari tapasztalatok széles spektrumával, magasan képzett szakemberi gárdával rendelkező tőkeerős vállalat ingatlanberuházóként kínálja eladásra első hazai projektje, az Illés ház lakásait.

Tuti menü