Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest - X. kerület Kőbánya képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Pest - X. kerület Kőbánya - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Pest - X. kerület Kőbánya
Keresés
Találatok száma - 5 db
Harmat Ház

Harmat Ház

Az ingatlan az Újhegy parkban helyezkedik el a Harmat utca, Újhegyi út, Mélytó utca és Tavas utca által határolt területen. Ebben a kellemes környezetben valósult meg egy modern stílusú, két lépcsőházas, 59 lakásos társasház, amelynek szomszédságában Sportliget, horgásztó és az Újhegyi uszoda-strand található. Infrastrukturális ellátottsága nagyon kedvező, a közelben orvosi rendelő, 3 általános iskola, postahivatal, Profi , Plus és a Penny Market üzemel. A X. kerület területét tekintve a nagyobb budapesti kerületek közé tartozik, a gondozott parkok összterületét tekintve pedig fővárosi listavezető, 2 675 000 négyzetméternyi zöldterülettel.

Óhegyi lakókert

Óhegyi lakókert

Örömmel üdvözöljük az Ingatlan- és Hitelpont Ingatlanforgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság hivatalos honlapján. Kínálatunk legfrissebb eleme és egyben újdonsága is az ingatlanpiacon, hogy a balatonföldvári fejlesztésünk elkészült, ami egy luxus kategóriás, minden igényt kielégítő családi házat takar. Kellemes böngészést kívánok, és remélhetőleg mihamarabb üdvözölhetjük Önt vevőink, partnereink között.

Óhegyi sorházak

Óhegyi sorházak

Kőbánya megújuló központjában - többhektáros park mellett - sorházi lakásokat kínálunk 2009. júniusi átadással. Lakásaink a legkorszerűbb anyagokkal és technológiával épülnek, így igazán gazdaságos formában élvezheti nemsokára a saját park, és a nagyváros együttes örömét. A kétszintes garázsos sorházi lakás 82. 35 m2 lakóterülettel, valamint terasszal, erkéllyel, tornáccal, 18 m2 garázzsal és 332 m2 saját kertrésszel rendelkezik. A lakás már 200 ezer forint regisztrációs díjjal, illetve 10% előleggel leköthető, majd az készültségnek megfelelő szakaszos ütemben fizethető. Vásárlás esetén teljes körű hitel és ügyvédi szolgáltatással segítjük a zökkenőmentes tulajdonszerzését. Csak egy telefon, és részletes tájékoztatást, műszaki leírást, helyszíni megtekintést biztosítunk Önnek.

Pöttyös terasz

Pöttyös terasz

A Teraszpark lakópark ( I.ütem) ' A 'jelű épülete 2009. nov. 12.-én került átadásra Budapesten a X. kerületben, a Gém utca 6. szám alatt. A társasházban 183 lakás és 2 üzlethelység került kialakításra. Az épületben 4 lépcsőház található és minden lépcsőházban 8 személyes lift működik. A földszint + 8 szintes épület földszintjén és pinceszintjén, zárt teremgarázsban helyezkednek el a gépkocsitárolók. Az épület körül felszíni parkolóhelyeket, a külső parkoló mentén pedig hulladéktárolókat alakítottunk ki. A társasház előterén keresztül közelíthetők meg a kiszolgálóhelységek (elektromos főkapcsoló, tárolók), valamint innen nyílnak a lépcsőházak és a liftek. Az általános szinteken zártrendszerű, szellőztetett belső középfolyosók találhatók (greslap padló burkolattal), innen nyílnak a különböző méretű lakások, valamint - fémszerkezetű ajtók mögé építve - a közművek (gáz, víz, elektromos) függőleges ellátó-mérő aknái.

Somfaliget

Somfaliget

A Somfaliget lakópark a Népliget szomszédságában, a 3-as metró Ecseri úti és Pöttyös utcai megállói közelében helyezkedik el. A III.-IV. ütemben megvalósuló 53-53 lakásos épült. A két ütemben a lakások ára, mérete és tájolása azonos. A használatba vételi engedélyt 2009. május hónapban kiadták, minden lakás albetétje megvan, a lakások azonnal költözhetőek!

Tuti menü