Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest - XIV. kerület Zugló képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Pest - XIV. kerület Zugló - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Pest - XIV. kerület Zugló
Keresés
Találatok száma - 11 db
Adriaház

Adriaház

Az Adriaház Zugló központi részén található, az Egressy út, Vezér utca és az Adria sétány által körülhatárolt területen. A ház központi elhelyezkedéséből adódik, hogy mind tömegközlekedéssel mind pedig autóval rendkívül könnyen megközelíthető. A 77-es és 82 trolibusz megállója az épülő ház előtt található, és a Nagy Lajos király útján közlekedő 3-as és 62-es villamos és a 32-es busz megállója, valamint a Fogarasi úton közlekedő 31, 130, 131 és 144 buszok megállója is pár perces sétával megközelíthetők.

Cordia Thermal Zugló

Cordia Thermal Zugló

Cordia Thermal Zugló Pest egyik legzöldebb városnegyedében A Cordia Thermal Zugló, Pest egyik legzöldebb városnegyedében, Zuglóban épül. A terület az elmúlt évtizedben, városközpont-közeli elhelyezkedésének és kiemelkedő adottságainak köszönhetően, jelentős fejlődésnek indult. Elmondható, hogy Zugló az egyik legkedveltebb és leggyorsabban fejlődő pesti kerület.

Elizabeth Garden

Elizabeth Garden

Elizabeth Garden - helyszín Tökéletes fekvésű ingatlan, a társasági élet központjában! Az Elizabeth Garden a XIV. kerületben, Zugló közkedvelt csendes, családias részén helyezkedik el, a Rákos patak közelében. A XIV. kerület a belvároshoz viszonylagos közelségének ellenére nagy része zöldövezet, ahogy ezt az Elizabeth Garden fekvése is bizonyítja. Oldalait a nyüzsgő Erzsébet Királyné útja és a csendes és nyugodt Szatmár utca határolja. Nagyobb térképre váltás Az épület elhelyezkedése tömegközlekedés szempontjából kitűnő, hiszen az Erzsébet Királyné útjáról az épülettől egy karnyújtásnyira áll meg több busz (5,973,124,125) és a villamos (62,62A,69) járatai, amelyekkel a belváros vagy a közelben lévő Bosnyák Tér is könnyen és gyorsan elérhető, megközelíthető. Az M3-as autópálya felvezető szakasza 700 m-re, autóval 3 percre található. Zuglóban van Budapest egyik legnagyobb parkja, Pest tüdeje, a Városliget. Szomszédságában számos műemlék helyezkedik el, mint a Műcsarnok, a Szépművészeti Múzeum, a Közlekedési Múzeum, a Vajdahunyad Vára és a Hősök Tere, melyek a szabadtéri kikapcsolódás, és a családias boldog órák elhagyhatatlan helyszínei. A kerülethez tartozik továbbá a híres Széchényi fürdő, a Fővárosi Nagycirkusz, az Állatkert és a Budapesti Vidámpark is, a szórakozást és az aktív pihenést kedvelők legnagyobb örömére.

Hermina Bau

Hermina Bau

ÚJ LAKÁSOKAT ÉPÍTÜNK. JÓ HELYEN JÁRSZ, HA VÁSÁROLNI, VAGY BÉRELNI SZERETNÉL. AZ ÉLET, HERMINA BAU LAKÁSBAN SZEBB. ÚJ LAKÁSOKAT ÉPÍTÜNK. JÓ HELYEN JÁRSZ, HA VÁSÁROLNI, VAGY BÉRELNI SZERETNÉL. AZ ÉLET, HERMINA BAU LAKÁSBAN SZEBB.

Hermina Happy land

Hermina Happy land

ÚJ LAKÁSOKAT ÉPÍTÜNK. JÓ HELYEN JÁRSZ, HA VÁSÁROLNI, VAGY BÉRELNI SZERETNÉL. AZ ÉLET, HERMINA BAU LAKÁSBAN SZEBB. ÚJ LAKÁSOKAT ÉPÍTÜNK. JÓ HELYEN JÁRSZ, HA VÁSÁROLNI, VAGY BÉRELNI SZERETNÉL. AZ ÉLET, HERMINA BAU LAKÁSBAN SZEBB.

Hétvezér udvar

Hétvezér udvar

A Hét Vezér Udvar mind tömegközlekedés, mind az autós közlekedés szempontjából kitűnő helyen fekszik. A főúton közlekedő buszok és villamosok megállói megfelelő távolságra vannak az épülettől, így a megálló és induló járművek zaja, illetve az utasok állandó jelenléte és közlekedése nem zavarja a házban lakókat. Főbb tömegközlekedési eszközök:     -  1, 1A villamos (2 perc)     -  2-es metró (3 perc)

Pillangó Park

Pillangó Park

A Pillangó Park Budapest városközpontjához közel, Zugló egyik központi kertvárosi részén kerül kialakításra, a jól ismert Pillangó Park valamint a Fogarasi út, és a Pillangó Park utca által körülhatárolt területen. A telek különleges, egyedi hangulatát a területet körülölelő zöld park adja meg, mely ideális lakókörnyezetet biztosít azoknak, akik otthonukat egy csendes, nyugodt környezetbe tervezik, és azon leendő lakóknak is akik a városközpontba egyszerűen és rövid idő alatt szeretnének bejutni.

Pósa házak

Pósa házak

Zugló szívében, csendes mellékutcában két külön álló épületben elhelyezkedő 11 lakás szellős, kellemes hangulatú, finom, kellemes színharmóniájú és természetes anyagú külső és belső burkolatokkal, festéssel várja mesébe illő otthonná alakulását. Minden lakáshoz kellemes terasz, erkély, avagy kert tartozik. A lakások A energia kategóriás, gazdaságos üzemeltetésű, kiváló minőségű anyagokból készítettek, és berendezettek.

Primaép

Primaép

Eladó új lakások - XIV. kerület Eladó új lakások - XIV. kerület Eladó új lakások - XIV. kerület Eladó új lakások - XIV. kerület Eladó új lakások - XIV. kerület Eladó új lakások - XIV. kerület Eladó új lakások - XIV. kerület Eladó új lakások - XIV. kerület Eladó új lakások - XIV. kerület Eladó új lakások - XIV. kerület Eladó új lakások - XIV. kerület Eladó új lakások - XIV. kerület

Hirdetés
Veritas Invest Rt

Veritas Invest Rt

7 évvel ezelőtt 1990 márciusában alakítottuk egy sikeres vállalkozás, a Kreatív építőipari GMK utódaként a Veritas Kft-t. A Kft kezdetben számos tevékenységgel foglalkozott a Szoftverkészítéstől az építőipari szolgáltatásokig. 1992 őszén a növekvő piaci kereslet hatására kialakult a cég fő profilja a lakásépítés. A kiváló szakértelemmel rendelkező munkatársaink segítségével felépülhetett az első társasház Budapesten a Szugló u. 175 sz. alatt.

Zuglóilakások.hu

Zuglóilakások.hu

A XIV. kerület Budapest pesti oldalán fekszik, népszerű neve Zugló. Közepes méretű, területe 18,15 km², kb. 130 000 ember otthona. A belvároshoz való közelsége ellenére nagy része zöldövezet. Városrészei: Alsórákos, Herminamező, Istvánmező, Kisszugló, Nagyzugló, Rákosfalva, Törökőr,és a Városliget.

Tuti menü