Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest - XV. kerület Rákospalota képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Pest - XV. kerület Rákospalota - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Pest - XV. kerület Rákospalota
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bocskai utcai társasház

Bocskai utcai társasház

A Best Bau Invest Kft. 2003-ban alakult cég többéves gyakorlattal, és szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek összefogásával jött létre. Célja középkategóriájú lakások építése, értékesítése a vásárolt telkeken, illetve a bontásra ítélt lakóházak helyén. A társaság feladatkörébe tartozik a beruházás megszervezése, lebonyolítása, így a bontásra ítélt felépítmények elbontatása, a lakóházak terveztetése és kiviteleztetése a kulcsrakész átadásig a szükséges koordinációs tevékenységekkel együtt. Ugyancsak a Társaság végzi a lakóházak társasházzá alakítását és értékesítést is. Természetesen a fenti feladatok elvégzését a Társaság alvállalkozók bevonásával bonyolítja.

Jövő Háza bt

Jövő Háza bt

A Jövő-Háza Bt. technológiai korszerűsítése. Új gépek és eszközök beszerzése. A projekt az Európai Unió. Támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. 5 x 15 cm hőkezelt, hossztoldott ragasztott favázszerkezet, közte 15 cm vastag Ursa VL20 üveggyapot szigetelés. Belső oldalon hőtükrös külső oldalon páradiffuziós fólia kerül. A falszerkezet mindkét oldalán gipszrost borítást kap. Az épület köré 10 cm válaszfaltégla kerül kívülre 3 cm átszellőző légrés elhagyásával.

Palota Liget

Palota Liget

A Palota Liget a Szilas patak mentén épül? új városrész igazi gyöngyszeme lesz. A Budai-hegység északi nyúlványaira, valamint a Pilisre panorámás sík területen épül? beruházás emberlépték?, 3-4 szintes épületeivel ideális otthont nyújt mindazoknak, akik kertvárosi környezetre cserélnék a belvárosi vagy éppen pest környéki életmódjukat.

Új építésű ingatlanok

Új építésű ingatlanok

Honlapunk ingatlant keresők, illetve ingatlant eladni / bérbe adni szándékozók tájékoztatására készült. Oldalunkon válogathat eladó, kiadó ingatlanok között, felkínálhatja eladni, kiadni szánt ingatlanát. Információkat kaphat az ingatlan piacról, szolgáltatásainkról. Tekintse meg eladó és kiadó ingatlanajánlatainkat.

XV. Fő utca 29

XV. Fő utca 29

XV.kerület kertvárosi részén 5 lakásos társasházban lakások leköthetők. A 61 nm-es lakás egy nappalival, egy szobával és egy félszobával rendelkezik, valamint egy 11 nm-es terasz is a lakás része. A lakáshoz egy darab autó beálló, valamint egy 10 m2 tároló jár, aminek a költsége benne van az árában.

Tuti menü