Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest - XVI. kerület Mátyásföld képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Pest - XVI. kerület Mátyásföld - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Pest - XVI. kerület Mátyásföld
Keresés
Találatok száma - 4 db
Amadex ingatlanközvetítő

Amadex ingatlanközvetítő

Eladná vagy kiadná ingatlanját ? Bérelne vagy vásárolna ? Jó helyen jár, mert megtalálta az egyik leghatékonyabban használható ingatlanos oldalát. A hírdetés feladása mindenki számára ingyenes ! Cég: Amadex-92 Ingatlanközvetítő és Szolgáltató Kft. Cím: 1027 Budapest Frankel Leó út 6 fsz. 1 Telefonszám: +36(1)438-0670, Fax : +36(1)315-0031 E-mail cím: amadex@amadex.hu Ügyfélfogadás: Telefonos egyeztetés alapján délelőtt 10 és este 19 óra között.

Bóbitás lakópark

Bóbitás lakópark

INFORMÁCIÓK MEGKEZDŐDÖTT A II. ÜTEM ÉRTÉKESÍTÉSE IS! MOST MÉG NAGYOBB KÍNÁLATBÓL VÁLASZTHATJA KI LAKÁSÁT! AZ I. ÜTEM ÁTADÁSA 2006. II. NEGYEDÉV. A II. ÜTEM ÁTADÁSA 2007. II. NEGYEDÉV. XVI. kerület panorámás, kertvárosi részén fekvő területen 31-107 nm közötti lakások 9.99 M Ft-tól eladók! Két ütemben épülnek a lakások,összesen 342, jelenleg az I.Ütem (A tömb) értékesítése kezdősött el. Az A tömb 10 épületből áll, ezeket a táblázatban számokkal jelöltük (1-10). Az épületek több szintesek, minden szinten több lakás van eladó (a lakásokat L betűvel jelöltük). Kedves Ügyfeleink, leendő Vásárlóink! Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önöknek Budapest XVI. kerületében, Árpádföldön épülő mediterrán jellegű társasházakat, amely igényes tervezésével, délies színvilágával vonzó lehetőséget kínál a lakásvásárlók számára. A XVI. kerület Bóbitás utca és Alsómalom utca által határolt 2,2 hektáros dombos terület tetején 170 m magasan helyezkedik el, ezáltal kedvező kilátást nyújtva mind Buda, mind a mögöttes csömöri dombok irányába. A telek környezete a ’90-es évek elején került parcellázásra, s ezáltal indult a régió dinamikus fejlődésnek. A Bóbitás utca felőli részt nagy értékű családi házak határolják, míg az Ostoros úti oldalon háromszintes társasházi övezet létesült. Az így megvalósult kertvárosi környék megfelelő infrastrukturális ellátottságú, a t

CorvinEstate ingatlanok

CorvinEstate ingatlanok

CorvinEstate: Ahol a magyar ingatlan ajánlatok találhatók A CorvinEstate weboldal a legjobb online információforrás az ingatlant vásárlóknak, az ingatlant eladóknak és webes megjelenéssel nem rendelkező ingatlanügynököknek. Lehet szó lakásról, házról vagy egyéb ingatlanról, adás-vételről vagy cseréről, mi segítünk! Kérjük tekintse meg ajánlatainkat, várjuk szíves megkeresését. Nem találja álmai ingatlanját? Próbálja ki Értesít˜ Szolgáltatásunkat!

Európa Lakókert

Európa Lakókert

Az Európa Lakókert II. ütemében készülő beruházás a XVI. kerület legszebb, kertvárosi részén valósul meg. A 16 000 négyzetméteres lakókert a környező épületek fölé magasodó fennsíkon helyezkedik el, így a épülő lakások többsége a környékre és a budai hegyekre panorámás lesz. A terület a statisztikai jelentések szerint a főváros legtisztább levegőjű és közbiztonsági szempontból legbiztonságosabb része. A telket újonnan építendő aszfaltozott út veszi majd körbe, amely kizárólag a helyben lakók forgalmát szolgálja ki.

Tuti menü