Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest - XVII. kerület Rákosmente képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Pest - XVII. kerület Rákosmente - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Pest - XVII. kerület Rákosmente
Keresés
Találatok száma - 4 db
Csinszka Kert - Kispest

Csinszka Kert - Kispest

A FirstHome egy új márkanév, amely alatt a FirstFund Ingatlanbefektetési Alap lakásokat épít és értékesít. Hiszünk abban és feladatunknak tekintjük, hogy ne pusztán lakásokat építsünk, hanem OTTHONOKAT. Az otthon egy olyan személyes élettér, amely tükrözi az eltérő életstílusból fakadó igényeket és azoknak maximálisan meg is felel. Egy jól működő otthonba szívesen tér haza a család minden tagja.

Házikó Ép Kft.

Házikó Ép Kft.

Cégvezetők Nyitrai Iván és Balogh Gyula, közel 30 éves szerteágazó tapasztalattal rendelkeznek az építőipar különböző területein. Ennek köszönhetően alapították újabb közös vállalkozásukat 2002-ben, melynek elsődleges tevékenysége: ingatlan beruházások kivitelezése és fejlesztése, új lakások építése. Az elmúlt évek folyamán a lakóingatlan típusok palettáján széles választékban értékesítettek több, mint 35 ingatlant.

Helikopter Házak

Helikopter Házak

A lakópark a XVII. kerület kertvárosi részén, Rákos-hegyen található. A terület régi külterületű mezőből lett átalakítva az európai normáknak megfelelően modern, családias környékké. A lakópark közművesített, (csatorna, víz, gáz, villany stb.) úthálózat aszfalttal burkolt, a telekommunikációs hálózat védőcsövezése és a közvilágítás kialakításra került.

XVII. kerületi kertes lakások

XVII. kerületi kertes lakások

Rákoskeresztúr városközpont megújítása Budapest Főváros XVII. Kerület Rákosmente Önkormányzatának Képviselő Testülete a 90/2008. (II. 21.) Kt. határozatában döntést hozott arra vonatkozóan, hogy Rákoskeresztúr városközpont megújítása céljából a KOMP-2007-5.2.2/B kódszámú 'Funkcióbővítő rehabilitáció: Budapesti integrált városfejlesztési program - Budapesti kerületi központok fejlesztése' című európai uniós kétfordulós pályázaton részt vesz.

Tuti menü