Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest - XVIII. kerület Pestszentlőrinc képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Pest - XVIII. kerület Pestszentlőrinc - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Pest - XVIII. kerület Pestszentlőrinc
Keresés
Találatok száma - 7 db
Csinszki Kert

Csinszki Kert

Ferencváros szomszédságában Kispesten, az Ady Endre út 97-99. szám alatt - épült Csinszka Kert tökéletes életteret kínál mindazoknak, akiknek fontos a nyugalom és elsőrendű szempont a minőségi élet. A Csinszka Kert a XIX. kerület családi házas övezetében, a Wekerle telep közelében található. A 165 lakásos társasház jól megközelíthető területen - az, Ady Endre út, a Jahn Ferenc utca és a Vas Gereben utca által határolt területen - létesült. A lakópark mindhárom utca felöl rendelkezik gyalogos bejárattal. A 165 férőhelyes mélygarázs a Vas Gereben utca felöl közelíthető meg, illetve minden egyes épületből fedett útvonalon közvetlenül elérhető. A földszinten 14 önálló, zárt gépkocsi beállóhely is létesült . A Csinszka Kert területe 8400 m2, melyből közel 5000 m2 a házak által közrefogott, igényesen kialakított kert, mely valódi megnyugvást jelent a hétköznapokban. A kert nem csupán a felnőtteknek kínál pihenési, kikapcsolódási lehetőséget, de a gyermekek számára is kellemes és biztonságos környezet garantál. A társasház 7 épületből áll, amelyek 4 tömbben helyezkednek el és 3 illetve 4 szintesek. A lakópark földszinti lakásaihoz saját kertrész tartozik. Az Ady Endre úti oldal földszinti részén 8 üzlethelyiség került kialakításra, ahol jelenleg cukrászda, szépség szalon, zöldség-gyümölcs üzlet, zálogház és fodrász múzeum működik. A pince szinten 33, az E épület tető térében 3 tároló

Magnólia Lakópark

Magnólia Lakópark

A holland székhelyű Nanette Real Estate Group a közép-európai ingatlanpiac meghatározó szereplője, Olimpia Group néven 2000-től van jelen a magyarországi ingatlanpiacon sikeres nemzetközi tevékenysége azonban több évtizedre nyúlik vissza. A cégcsoport magyarországi beruházásai mellett Lengyelországban, Romániában, Horvátországban és Ukrajnában is jelentős ingatlan portfolióval rendelkezik. A társaság beruházásait nemzetközileg is elismert partnerek közreműködésével valósítja meg, s mivel a legfontosabb szempontok közé tartozik az igényes kivitelezés, ezért 2007 óta a magyarországi projektek megépítését kizárólag saját leányvállalata, a Nanette Construction Hungary Kft. végzi, ami garantálja a kiváló minőséget. A Nanette Real Estate Group beruházásainál, a lakások és felszereltségük a nemzetközi tapasztalatokat és a helyi igényeket egyaránt figyelembe véve kerülnek kialakításra. A Nanette Real Estate Group stabilitását, a részvényesek és lakásvásárlók biztonságát egyaránt garantálja a független könyvvizsgálói ellenőrzés, a tőkeerős tulajdonosi háttér és a szoros együttműködés a projektfinanszírozásban közreműködő állandó pénzintézeti partnerekkel.

Neocity Group & Arlon Group

Neocity Group & Arlon Group

Neocity Group Magyarországon létrehozta a NATURA brand-et. A NATURA brand olyan projektek fog össze, melyek a természet legfontosabb értékeit hordozzák. A cégcsoport elkötelezte magát amellett, hogy a modern kor embere számára is élhető tereket alakítson ki Budapesten. Ennek érdekében fejlesztési területeit úgy választja ki, hogy az ott élők számára a lehető legideálisabb körülményeket biztosítsa. Ez elsősorban a zöldövezetet, a napfényt, a harmóniát és a zsúfolt, beszűkült nagyvárosi életteret ellensúlyozó panorámát jelenti.

Ok Ingatlaniroda

Ok Ingatlaniroda

Kedves Érdeklődők! Az oldal elsősorban Budapest XVIII. kerületi, illetve a dél-pesti ajánlatokat tartalmaz. Specialitás az új építésű és a kiadó lakások. KIADÓ lakásokat keresek folyamatosan ügyfeleim részére. Kéthavi kaució és egy év vállalása mellett.

Sefaniahaus

Sefaniahaus

Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus - Sefaniahaus -

Tövishát lakópark

Tövishát lakópark

Azonnal költözhető, használatbavételi engedéllyel rendelkező lakások!!! A lakások albetétesitése is megtörtént. Lakásaink 1 osztályú kivitelezésben, 1.1 K üvegezésű Hofstadter nyílászárókal, 30-as Porotherm HS téglával, és dryvit szigeteléssel épültek. Részletes műszaki tartalmat a dokumentumok között találja. Energetikai szakvélemény szerint 'A' kategóriájú minősitést kapott az épület. Az épülettömbben összesen 4 db lift található, tehát mindegyik lépcsőházba van egy. Mindegyik lakás 2 külön lifttel közelithető meg. Épületünk akadálymentesitett.

XVIII. kerület központjában

XVIII. kerület központjában

Cégünk, az MM-Bau Kft. Ingatlanforgalmazó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, ingatlanfejlesztési, és beruházási célokkal alakult. A kivitelezés műszaki színvonalát, ingatlanjaink tökéletes minőségét, a versenyképes reális árfekvés megtartása mellett fő szempontként kezeljük. Profilunk elsősorban Budapesten társas, sor illetve ikerházak építése, mely tevékenységünk magába foglalja az ideális telkek felkutatását, a piaci, és extrém egyedei igényeknek megfelelő lakásválaszték összeállítását, generálkiviteleztetését, értékesítését.

Tuti menü