Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest - XX. kerület képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Pest - XX. kerület - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Pest - XX. kerület
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dunagyöngye Lakópark

Dunagyöngye Lakópark

Budapest XX. kerületének (Pesterzsébet) legszebb, leghangulatosabb részén, dinamikusan fejlődő, parkos, zöld környezetben jó közlekedési lehetőségek mellett, a Dunától mindössze néhány száz méterre épül a mediterrán hangulatú Dunagyöngye Lakópark.

Mediterrán Lakópark

Mediterrán Lakópark

A Mediterrán Lakópark Pesterzsébeten, a Gubacsi Duna-híd alatti Duna parton helyezkedik el. Keletről a Dél-Budapestet a belvárossal összekötő Soroksári/Helsinki út, nyugatról a Duna határolja. Megközelíthetősége rendkívül kedvező: Budapest egyik közlekedési ütőere, a Soroksári/Helsinki út 500 méterre húzódik, így 10-15 perc alatt elérhető autóval a belváros. Másrészről: ez az 500 méteres távolság elegendő a megfelelő nyugalom biztosításához is.

Sissy lakópark

Sissy lakópark

A Sissy Lakópark Budapest XX. kerületében, Pesterzsébet központjában épül. A lakópark kialakítása megfelel mind a családos, mind az egyedülálló emberek igényeinek. A néhány lépésnyire található bevásárlási lehetőségek, iskolák, kulturális intézmények, orvosi rendelők, gyógyszertárak kényelmes életvitelt nyújtanak az itt élők részére.

Vigo Ház

Vigo Ház

A Vörösmarty utca és a Szegfű utca által határolt, 7771 nm területen kerül felépítésre a VIGO HÁZ, családi házas övezetben, mégis közel az üzletekkel, éttermekkel, bankokkal teli városközponthoz, a gyönyörűen megépített sétáló utcához. A VIGO HÁZ leendő tulajdonosainak, a kertvárosi, családi házas környezet biztosítja a meghitt, békés otthon nyugalmát. A környező utcákat, a Szegfű utcát is gyönyörű fasorok teszik nagyon kellemessé. A VIGO HÁZ két különálló épületből áll, A és B épületek, ami jól illeszkedik a környezetbe. Az 52-es villamossal (50m-re van a megálló) könnyen eljuthatunk a Határ úti metróig (3-as metró) aminek előnye, hogy ha villamossal és metróval közlekedünk nem kell számolnunk az esetleges forgalmi dugóból származó késéssel. Így biztonsággal be tudunk érni a munkahelyünkre, iskolába stb. A városközpont gyalogosan is könnyen (kb. 800 m) elérhető, ahonnan számtalan autóbuszból választhatunk úti célunknak megfelelően. A 23-as busszal vagy a gyors, piros 23-as busszal 15 perc alatt beérhetünk a Boráros térre. A 48, 51, 66 -os buszokkal a szomszédos kerületekbe (XXI, XVIII, XIX, XXIII.) tudunk eljutni. A 19-es busszal a kerületen belül közlekedhetünk

Tuti menü