Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Somogy megye képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Somogy megye - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Somogy megye
Keresés
Találatok száma - 8 db
Aranypart Siófok

Aranypart Siófok

Új építésű, összkomfortos, panorámás lakások értékesítésével foglakozunk Siófokon, közvetlenül a Balaton parton, egy elegáns vízparti villanegyedben és annak környezetében, valamint Balatonszemesen, Balatonföldváron, Balatonlellén és Zamárdiban.

Azúr Ház Siófok

Azúr Ház Siófok

Siófok, Vitorlás u. 11. szám alatti társasházban található lakás és nem lakás céljára szolgáló helyiségek Általános ismertetés Az épület Siófok központjában helyezkedik el, a felújított Azúr Hotel közvetlen szomszédságában, 100 m-re a Balaton-parttól. Az épület szabadon álló, a telek közepén helyezkedik el, tömege 3-as tagolású. A kockára emlékeztető tömbök 1-1 lépcsőházi maggal vannak összefűzve. Az épület földszint+3 emelet+tetőtéri szinttel rendelkezik. A telek megközelítése a Vitorlás utcáról vegyes forgalmú úttal történik, kártyás és kaputelefonos beléptető rendszerrel. A Balaton-partra és az Azúr Hotel termálfürdőjébe kártyás személybejáró biztosítja az átjárást.

Balatonlelle kulcsrakész lakások eladók

Balatonlelle kulcsrakész lakások eladók

Küls∓mp;tilde; fa nyílászárók h∓mp;tilde;szigetelt üvegezéssel Burkolatok: a hálószobákban parketta, a konyhában, étkez∓mp;tilde;ben, fürd∓mp;tilde;ben kerámia lap A konyhában kialakított lefolyó-, csap-, ill. elektromos t∓mp;circ;zhely csatlakozó F∓mp;circ;tés és melegvíz: kombi gázkazánról, acéllemez radiátorok, lakásonként egyedi méroórák Fürd∓mp;tilde;szoba és WC: burkolva és készre szerelve A fürd∓mp;tilde;szobák oldalfalait 2,10 m-es magasságig, a konyhában a munkafelületek feletti részt 60 cm magasan kerámia falburkolat fedi. Lakásonként önálló méroórák Telefon, TV-csatlakozó, kaputelefon Riasztó és klíma becsövezve, kés∓mp;tilde;bbi telepítésre el∓mp;tilde;készítve Lakásonként 1db parkolóhely

Divinus Arany Apartmanok

Divinus Arany Apartmanok

Egy központi tengelyre felfűzött négy épület a beépítés váza. A két, parttól távolabb eső épület belső oldala zártabb, lépcsőkkel ritmizált, a víz felőli oldala légiesebb, üvegfalakkal áttört. A parthoz közelebbi két épület tömbház jellegét az üvegfalak alkalmazása töri meg. A Balaton felől a meglévő ősfák és a tervezett, változatos, intenzív zöldfelület biztosítja a harmóniát. Minden apartman a tóra tájolt. A nappalik és a hálószobák a padlótól plafonig tartó üvegportálokon, és az edzettüveg teraszkorlátokon keresztül, örökpanorámás balatoni látképet nyújtanak. A telek Szent László utca felöli oldalán őrzött felszíni pakolók, víz felöli sarkán kültéri, feszített víztükrű úszó medence, gyermek-medencék és játszótér kapott helyet. Az épületek a jogerős és végrehajtható engedélyezési tervekben és az azok alapján készült kiviteli tervekben meghatározott műszaki-, gazdasági- és minőségi követelményeknek megfelelően valósultak meg. Az építés során felhasznált anyagok és szerkezetek a magyar-, annak hiányában- az európai és nemzetközi műszaki, biztonságtechnikai, környezetvédelmi, minőségbiztosítási, élet-, vagyon-, tűz-, egészség-, balesetvédelmi és higiéniai szabványok és előírások figyelembe vételével kerültek kiválasztásra és beépítésre. A szerződés szerint megvásárolt ingatlant a beruházó a vevő részére birtokba adási-vételi jegyzőkönyv felvétele mellett adja át, mely melléklete

Gelérius Lakópark

Gelérius Lakópark

Igazi paradicsom karnyújtásnyira Siófok a Balaton déli partjának légi úton is megközelíthető közúti, vasúti és hajózási csomópontja. Megközelíthetősége a nemzetközi elvárásoknak is maximálisan megfelel. A Galerius lakópark Budapestről autóval kevesebb, mint egy óra alatt elérhető. Mindössze 5 km-re található a Balatonkiliti nemzetközi polgári repülőtér, amely kisgépek fogadására alkalmas. A Balaton összes nagyobb városába indulnak hajójáratok Siófokról.

Nova-Invest

Nova-Invest

A Nova-Invest Ingatlanfejlesztő és Beruházó Kft. 1990 óta működik eredményesen. Mint Magyarország egyik jelentős ingatlanfejlesztője, országosan is meghatározó szerepet tölt be Budapesten, a Balaton kiemelt területén, Sopronban és Békéscsabán. Az emelt színvonalú, az országban sok helyen épülő társasház építések mellett meghatározó nagyságrendű, saját tervezésű, beruházású és üzemeltetésű nagy projektek fejlesztésében is jelentős szerepet tölt be.

Penthause Balatonszemes

Penthause Balatonszemes

Mert vízparton van, Mert környezetbarát és takarékos geotermikus energiát használunk a fűtéshez, a klimatizáláshoz és a melegvíz előállításhoz. Mert saját fűtött fedett medencével és szaunával rendelkezik. Mert alacsony az üzemeltetési költség, Mert ár-érték arányban a legjobb ajánlat a Balaton parton.

Siófoki lakások

Siófoki lakások

Eladó nyaraló Siófokon? A Tóparti Lakópark újonnan létesült az Aranyparton. A siófoki ingatlanok az OTP Ingatlan Zrt. beruházásában épültek, melyeket minőség és megbízhatóság jellemez. A vevő elégedettségét évtizedes fejlesztői tapasztalat garantálja. A Balatonra néző lakások egyszerre biztosítanak nyugodt környezetet és a térség legfrekventáltabb helyén nyújtanak kényelmes tartózkodási lehetőséget. A balatoni ingatlanok kulcsrakész állapotban várják gazdájukat.

Tuti menü