Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabolcs-Szatmár-Bereg, Csongrád, Békés megye képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Szabolcs-Szatmár-Bereg, Csongrád, Békés megye - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Szabolcs-Szatmár-Bereg, Csongrád, Békés megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Golden Hause Nyíregyháza

Golden Hause Nyíregyháza

A Golden Hause Bau Nyíregyházán és környékén végez építőipari és ingatlanforgalmazású tevékenységet. Kivitelezőként saját ingatlanokat is építünk, a folyamatokba akár a leendő vásárlóink is bekapcsolódhatnak a burkolatok, festések kiválasztása során. Foglalkozunk továbbá használt ingatlanok értékesítésével is,ügyfelünknek új építésű ingatlan vásárlása esetén ingatlan beszámítási lehetősége is van.

Kun Lakópark

Kun Lakópark

A Kun Lakópark egy családi ingatlanbefektetési vállalkozás, ezért garantálja a tulajdonosok odaadása, megbízhatósága, hiszen szívügyükké vált az igényes lakóterület kialakítása. A lakópark Nyíregyházán a zöld övezetben található.

Mester lakópark

Mester lakópark

A Mester lakópark nem hasonlítható a jelenlegi lakóparkokhoz. A modell lényege, hogy ötvözi a családi és társas házak előnyeit, így élhető és költség- hatékony lakókörnyezetet kínál. Lakóparkunk egyedi a lakások elhelyezkedésében és a telkek optimális méreteiben is, mely lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki megteremtse saját otthoni világát. A lakókörnyezetek ápoltak, az utak, kertek és a házak tiszták és gondozottak lesznek, hiszen az itt lakók számára fontos érték ez. Amit itt megvásárolnak, az nemcsak lakás és új életforma, hanem egy kiváló befektetés is.

Szilvavölgy Lakópark

Szilvavölgy Lakópark

A 19 éve működő Kalevala Építőipari Kft. Nyíregyháza egyik piacvezető, lakásépítő vállalkozása. Legújabb projektünk az a Szilvavölgy lakópark, amely a Törzs és a Lehár Ferenc utca között helyezkedik el. A terület Szilvavölgy néven szerepel a régi térképeken, és földhivatali bejegyzésekben. Tökéletes választás azoknak, akik szeretnének a szűk belváros zajától, nyüzsgésétől távolabb élni, ugyanakkor a város adta szolgáltatásokat, a kulturált nyíregyházi életet élvezni. Ideális életkörülményeket teremt a családot tervező fiatalok és a gyermekes párok számára egyaránt.

Új sorház kft

Új sorház kft

Cégünk, az Új Sorház Kft. 2004-ben alakult. Elsősorban társasházak és sorházak kivitelezésével, forgalmazásával foglalkozunk. A szerkezetkész lakásokat 140 ezer forint plusz ÁFA négyzetméterenkénti áron kínálunk. Ezen kívül vállalunk teljes körű hitelügyintézést, akár nulla forint befizetéssel is.

Tuti menü