Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vas megye képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Vas megye - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Vas megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
B.B. Universal Generalbau kft

B.B. Universal Generalbau kft

A B.B. Universal Generalbau Kft. elsősorban könnyűszerkezetes házak generál kivitelezésével, valamint tető és ácsszerkezetek tervezésével és gyártásával foglalkozik. Fő felvevő piacunk Németország és Ausztria, de a svájci, illetve a hazai piacon is jelen vagyunk. A Hollerbach cégcsoport tagjaként minőségi szolgáltatásainkkal, biztos szakmai tapasztalattal, megbízható garanciákkal, gyors pontos kiszolgálással várjuk ügyfeleinket.

Berinvest

Berinvest

Cégünk 2000 júniusában alakult, a Magyar Ingatlanszövetség tagja, szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik. A kezdetektől foglalkozunk értékbecsléssel. Szakmai hitelünket profi munkatársakkal biztosítjuk. Szolgáltatásaink ügyfélre szabottak, teljes körűek. Információs rendszerünk pontos, naprakész. Szombathely szívében, elegáns kétszintes belvárosi irodánkban az alábbi szolgáltatással várjuk régi és új Ügyfeleinket.

Birdland Villa park

Birdland Villa park

Immár másfél évtizeddel ezelőtt. 1990-ben a termálvízkincséről méltán híres nyugat-dunántúli település, Bükfürdő életében jelentős fordulat következett be, mikor is megkezdődött az első magyar 18 lyukú golfpálya építése. Akkor még csak kevesen bíztak abban, hogy a golfsport térségbeli meghonosítása milyen nagyságrendben lesz képes átalakítani Bükfürdő arculatát.

Corner Park

Corner Park

Energiatakarékos új otthonok Szentgotthárdon. A Corner Park név a mindenki számára elérhető luxus otthonokat jelenti, Magyarország nyugati szegletében, Szentgotthárdon, az osztrák határ közvetlen közelében. Új otthonát valóban a világ közepének érezheti, hiszen a Corner Park kivételes elhelyezkedésének köszönhetően igazán színes életvitelre nyílik lehetősége: városunkban több száz új munkahelyet létesítenek, közel az Őrség, számos fürdő kínálja szolgáltatását, sőt számos sportot űzhet a fallabdázástól a teniszezésen át a síelésig vagy a fittnessig. A kisebbeknek a Corner Park játszótere vagy az Ausztriai Dínópark jelenthetnek biztos örömforrást.

Olad-Ingatlan Szombathely

Olad-Ingatlan Szombathely

A weblapot üzemeltető Bergo Kft, Szombathely oladi városrészének és közvetlen környékének ingatlanközvetítője, a megyeszékhely ingatlanpiacának dinamikus résztvevője, amin belül egy sajátos arculatot képvisel, ami átfogó teljeskörű és minőségi szolgáltatásainkban tükröződik. Az alábbi szolgáltatásokat barátságos környezetben, szaktudással, szervezetten és meg-bízhatóan végezzük.

Relax Apartmanház

Relax Apartmanház

Az Interép'99 Kft. 2000-ben alakult, Nyugat-Magyarországra specializálódott ingatlanfejlesztő társaság. Elsősorban apartmanházak, nyaralók, luxuslakások és villák tervezésével, kialakításával foglalkozik. Számos jól sikerült, a korábbi években átadott projekttel büszkélkedik Nyugat-Magyarország szerte, melyek Hévízen, Zalaegerszegen és Nagykanizsán találhatók. Építési projektjeink kimagasló szinten történő megvalósítását nagy tapasztalattal és kiemelkedő szakmai múlttal rendelkező szakembergárdánk biztosítja. Munkánk során a hatályos magyarországi - és egyúttal az uniós - jogszabályok betartására törekszünk, és alvállalkozóinktól is megköveteljük a minőségi, precíz és pontos munkavégzést.

Tuti menü