Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Veszprém megye képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Veszprém megye - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Veszprém megye
Keresés
Találatok száma - 4 db
Fűszeres lakókert

Fűszeres lakókert

Cserszegtomaj község Budapesttől 190 km-re, Magyarország legfejlettebb, Nyugat-dunántúli régiójában, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park határán fekszik. A falu kora középkori eredetére vall a település több dombtetőt elfoglaló, házcsoportos szerkezete. Lankáiról csodás kilátás nyílik a változatos Pannontájra és az ezüstösen csillogó Balatonra.

Gyetvai Fivérek Zrt

Gyetvai Fivérek Zrt

Cégünk, a Gyetvai Fivérek Zrt. rövidesen két évtizede jelen van, sok-sok sikeresen befejezett épület létrehozásával a budapesti építési-beruházói piacon. Tevékenységünk legnagyobb részét a lakásépítés területén fejtettük ki. Fő tevékenységi körünk az építőipari fővállalkozás, melynek során a tervezést, a kivitelezést és a teljes értékesítést, valamint az épületek elkészülte után a társasházkezelést önállóan bonyolítjuk. Munkáink nagyobbrészt Budán és közvetlen környékén vannak, ezeken a területeken megvalósított épületeink már megfelelő presztízst teremtettek a vállalalat számára az igényes lakásépítés területén. Kivitelezési gyakorlatunk hagyományos rendszereken alapul, valamint előnyben részesítjük a természetes anyagok felhasználását, mind az épületszerkezetekben, mind a belsőépítészeti anyagokban. Minden építési szakterületre saját 100-120 fős szakembergárdával és teljes gépesítettséggel rendelkezünk. A folyamatos jó minőséget jelzi, hogy alkalmazottaink és állandó alvállalkozóink immár több mint egy évtizede dolgoznak együtt.

H+H lakópark

H+H lakópark

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkező építőipari, valamint pénzügyi szakértők részvételével működik. Filozófiánk alapján magas minőségű anyagokat használunk fel, és szigorúan ellenőrzött technológiai folyamatok alkalmazása mellett maximálisan figyelembe vesszük Vevőink egyedi igényeit. A kivitelezés során minden kérdésben egyeztetünk leendő lakóinkkal: meghatározhatóak a villamos szerelvények helyei csakúgy, mint a burkolatok, belső ajtók, sőt akár a válaszfalak kisebb módosítása is lehetséges. Kiemelten kezeljük a jövőbeni gazdaságos üzemeltetést, az alacsony rezsiköltséget, ezért minden lakásunk egyedi mérőkkel és lakásonkénti kombi kazánokkal szerelt.

Veszprémi lakások

Veszprémi lakások

Cégeink, a Cégbíróságon bejegyzett Eladó Házak Ingatlanközvetítő kfc. és az Épinform Ingatlanközvetítő kfc., önálló gazdasági társaságok, csak és kizárólag egyetlen szolgáltatásra, ingatlanközvetítésre specializálódtak. Nem vagyunk Franchise hálózat tagjai, nem is voltunk és a jövőben is elhatárolódunk mindegyik hálózattól, nehogy összetévesszenek bennünket velük.

Tuti menü