Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zala megye képes leírás - Új ingatlan.tlap.hu
részletek »

Zala megye - Új ingatlan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uj-ingatlan.tlap.hu » Zala megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
 Leximmo - Ingatlanközvetítés, értékbecslés, tanácsadás.

Leximmo - Ingatlanközvetítés, értékbecslés, tanácsadás.

A Leximmo ingatlanközvetítő vállalkozás vállalja az ingatlanokkal kapcsolatos széles körű ügyletek precíz és gyors lebonyolítását. Munkánk során a megbízhatóságot, minőséget, a folyamatos fejlődést és a gyümölcsöző hosszútávú együttműködést és partnerséget tartjuk szem előtt.Amennyiben ingatlant szeretne vásárolni vagy ingatlant szeretne eladni, építkezni szeretne vagy felújítani, akkor forduljon hozzánk bizalommal és mi teljes körű, mindenre kiterjedő és részletes tájékoztatást adunk önnek. Nálunk biztosan választ talál a kérdéseire!

Balaton Immo Hungary Kft.

Balaton Immo Hungary Kft.

Irodánk, a Balaton Immo Hungary Kft. elsősorban eladó balatoni ingatlanok közvetítésével foglalkozik. Munkatársaink több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek az ingatlanközvetítői piacon. Működési területünk leginkább a Nyugat-Balaton régióra terjed ki: Keszthely, Hévíz, Cserszegtomaj, Gyenesdiás, Vonyarcvashegy, Balatongyörök, Badacsony, Kehidakustány, Zalacsány, Zalakaros, Balatonberény, Balatonmáriafürdő Kínálatunkban eladó lakóingatlanok éppúgy megtalálhatóak, mint ipari, vendéglátó és turisztikai célokra alkalmas ingatlanok, üzlethelyiségek, sőt kastélyok és kúriák is. Befektetési ajánlatainkért szíveskedjen személyesen kapcsolatba lépni velünk! Választékunkban az alábbi típusú eladó balatoni, zalai, veszprémi ingatlanokat találhatják meg: családi házak, parasztházak, luxus ingatlanok, telkek, lakások, balatoni nyaralók, pincék, nagypolgári ingatlanok, hétvégi házak, villák, ipari, vendéglátó és turisztikai ingatlanok, üzlethelyiségek, kastélyok, kúriák. Hogy minden leendő ügyfelünk igényeit kielégíthessük, az új építésű luxus ingatlanoktól kezdve a felújításra szoruló kisebb parasztházakig minden ár és minőségi kategóriában tudunk ajánlatot adni.

Eladó ingatlan Zala megye

Eladó ingatlan Zala megye

Cégünk ingatlanközvetítőként működik Zala megyében. Eladó és kiadó lakásokat, családi házakat, telkeket, ipari ingatlanokat, hétvégi házakat, nyaralókat kínálunk elsősorban Zalaegerszegen és nagykanizsán, illetve a megye egész területén. Mint multihouse, bővített szolgáltatásokkal kívánjuk megvalósítani az ügyfeleink teljes megelégedését. Ezért több plussz szolgáltatást is nyújtunk ügyfeleinknek: -Értékbecslés -Hite l ügyintézés -Szakipari munkák vállalása és kivitelezése egyedi árakon -Lakásfelújítás, lakberendezés igény szerint -Költöztetés -Takarítás Várjuk Önöket irodánkban ZALAEGERSZEGEN a Göcsej üzletház I/13 .és Nagykanizsán a Zrínyi út 21. szám alatt!

Fűszeres lakókert

Fűszeres lakókert

Cserszegtomaj község Budapesttől 190 km-re, Magyarország legfejlettebb, Nyugat-dunántúli régiójában, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park határán fekszik. A falu kora középkori eredetére vall a település több dombtetőt elfoglaló, házcsoportos szerkezete. Lankáiról csodás kilátás nyílik a változatos Pannontájra és az ezüstösen csillogó Balatonra. Cserszegtomaj a nyugalom, a pihenés, a tájjal való csendes együttélés szigete. Festői környezetben, a Keszthelyi hegység délnyugati részén, Közép-Európa legnagyobb melegvízű tavától 4 km-re, a gyógyfürdőjéről méltán híres Hévíztől 3 km-re terül el. Fekvése ideális lehetőséget nyújt a túrázás, kirándulás, a kerékpározás és a lovaglás szerelmeseinek. Megközelítési lehetőségei kiválóak. Mindössze 15 perces autóútra van az M7 autópálya balatonkeresztúri leágazásától és a Balaton Airport-tól egyaránt. A vonattal, a Balaton fővárosának, Keszthelynek vasútállomására Zala InterCity-vel érkezők még rövidebb idő alatt érhetik el a falut. Cserszegtomajt környezeti szépsége, jó levegője miatt egyre többen keresik fel, vagy építenek itt lakást, üdülőt.

Ingatlan TV

Ingatlan TV

Egyedülálló ingatlanközvetítő honlapunkkal teljesen új formában használjuk ki az Internet megsokszorozódott lehetőségeit, saját fejlesztésű ingatlanprogramunkkal, magas szintű informatikai hátterünkkel és szakmailag képzett kollégáink segítségével megkönnyítjük, és biztonságossá tesszük önnek az ingatlanértékesítést és vásárlást, valamint a hitelfelvételt. Figyelemfelkeltő hirdetésekkel, újszerű ingatlanmarketinggel, képekkel, ingatlan videóval biztosítjuk ügyfeleink eladó ingatlanjainak sikeres bemutatását a világhálón, előnyhöz juttatva más értékesítésre váró ingatlanokkal szemben.

Tuti menü